ferdane gül kullanıcısının son içeriği

1. ferdane gül

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? İyi bir fikirmiş,en kısa zamanda denemek lazım.....
  2. ferdane gül

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Kedilerden korkardım,artık evimde bir kedi var,korkumun üstesinden geldim :)
  3. ferdane gül

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Yalan söyleyen ve bunu inkar eden insanlardan....
  4. ferdane gül

En Son Hangi Oyuna Gittiniz?

Ynt: En Son Hangi Oyuna Gittiniz? Fosforlu Cevriye :)))
  5. ferdane gül

Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nikah Töreninlerine Bekliyorlar (23 Temmuz 2011)

Ynt: Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nikah Töreninlerine Bekliyorlar (23 Temmuz 2011) Geç oldu cevap yazmak ama ,mazeretimiz vardı özür dilerizzzzz :-[ :-[ :-[ .....Zerrinciğim sayfamızı açman ve davetiyemizi eklemen beni çok mutlu etti,çok teşekkür ederim.Sedat başta olmak üzere...
  6. ferdane gül

Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir...

Ynt: Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir... Başın saolsun,yeni ögrendim kusura bakma...
  7. ferdane gül

Sevgili Arkadaşlarımız Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nişanlandılar

Ynt: Sevgili Arkadaşlarımız Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nişanlandılar Teşekkürler berkcantp... Avatarındaki kamp fotosunda hamak mı var,seçemedim de.... :)
  8. ferdane gül

Ynt: Sevgili Arkadaşlarımız Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nişanlandılar Tanıdığımız,tanımadığımız forum üyelerinden-arkadaşlardan gelen mesajlar için çok teşekkür ederiz,mutlulugumuzu paylaştığınız ve güzel tememnnilerde bulunduğunuz için teşekkürler....
  9. ferdane gül

Ynt: Sevgili Arkadaşlarımız Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nişanlandılar Zerrinciğim ,çok teşekkür ederiz.Güzel dileklerin bizi çok mutlu etti...Bizde seni çok seviyoruz :) . İyi ki varsın...
  10. ferdane gül

Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011) Süper bir etkinlik gene kaçıyor :( ,AKUT'un 20-21 mayısta yapılacak olan uluslararası arama kurtarma köpeklerinin yarışmasında görevliyim :( Görselleri şimdiden merak ettim...
  11. ferdane gül

Gezenbilir; 15. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği'nde (20 - 22 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir; 15. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği'nde (20 - 22 Mayıs 2011) Aklımda olsun,bu sene gelmek isterim...
  12. ferdane gül

Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı Bu programı şiddetle kınıyorum....
  13. ferdane gül

Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010) Her zamanki gibi güzel bir etkinlik ve kamp olmuş...Rahatsızlığım nedeniyle gelemediğim ama daha önce 2 günlüğüne gelip aklımın ve kalbimin kaldığı Aladağlar'I fotolarınızla yeniden yaşadım.Süper bir görsel şölen olmuş..
  14. ferdane gül

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? -------------------------------------------------------------------------------- Terios'cular Kaç Kişiyiz ? 1- 2004 model terios sx mt ac / Kastamonu (terios37 ) 2- 2005 " " " " " / Osmaniye (amanos80 ) 3- 2009 '' ''...
  15. ferdane gül

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Kendi yaptıklarını başkası yapmış gibi gösterenlerden korkarım....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri