Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nikah Töreninlerine Bekliyorlar (23 Temmuz 2011)
Geç oldu cevap yazmak ama ,mazeretimiz vardı özür dilerizzzzz :-[ :-[ :-[ .....Zerrinciğim sayfamızı açman ve davetiyemizi eklemen beni çok mutlu etti,çok teşekkür ederim.Sedat başta olmak üzere...
Ynt: Sevgili Arkadaşlarımız Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nişanlandılar
Tanıdığımız,tanımadığımız forum üyelerinden-arkadaşlardan gelen mesajlar için çok teşekkür ederiz,mutlulugumuzu paylaştığınız ve güzel tememnnilerde bulunduğunuz için teşekkürler....
Ynt: Sevgili Arkadaşlarımız Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nişanlandılar
Zerrinciğim ,çok teşekkür ederiz.Güzel dileklerin bizi çok mutlu etti...Bizde seni çok seviyoruz :) .
İyi ki varsın...
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011)
Süper bir etkinlik gene kaçıyor :( ,AKUT'un 20-21 mayısta yapılacak olan uluslararası arama kurtarma köpeklerinin yarışmasında görevliyim :(
Görselleri şimdiden merak ettim...
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)
Her zamanki gibi güzel bir etkinlik ve kamp olmuş...Rahatsızlığım nedeniyle gelemediğim ama daha önce 2 günlüğüne gelip aklımın ve kalbimin kaldığı Aladağlar'I fotolarınızla yeniden yaşadım.Süper bir görsel şölen olmuş..