fgurhanf kullanıcısının son içeriği

1. fgurhanf

Kamp yeri tavsiyesi - Ege

Ynt: Kamp yeri tavsiyesi - Ege Araştır, Gelidonya fenerine git, yol yok 2.5 km kadar kamp yükü ile yürümek zorundasın. ülkenin en yüksekte bulunan feneri ve harika bir yer, su var mı bilmiyorum fakat :(
  2. fgurhanf

Kişisel Galeri ( fgurhanf )

Ynt: Kişisel Galeri ( fgurhanf ) devam :)
  3. fgurhanf

Kişisel Galeri ( fgurhanf )

Ynt: Kişisel Galeri ( fgurhanf ) Devam :)
  4. fgurhanf

Gezenbilir İzmir; Doruk Dağcılık Etkinliğinde - Ansızca Kanyonu (18 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Doruk Dağcılık Etkinliğinde - Ansızca Kanyonu (18 Eylül 2011) O gün içim nasıl huzursuz nasıl sıkıntılıydı sizlerle olamadığım için o kadar üzüldüm ki :(
  5. fgurhanf

Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Beyoğlu Çeşme - Behzat Zirve (07 - 08 Ağustos 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Beyoğlu Çeşme - Behzat Zirve (07 - 08 Ağustos 2011) Gerçekten harika bir gece oldu :) Tek başınıza olduğunuzda belki de ödünüzün kopacağı yerlerde yanınızda ekip arkadaşlarınızla beraber olmanın verdiği güç gerçekten inanılmaz. Ben çok keyif aldım. Ayrıca...
  6. fgurhanf

Denizli Çamlık - Kızılcabölük Tavas Doğa Gezisi

Ynt: Denizli Çamlık - Kızılcabölük Tavas Doğa Gezisi Merhaba; Aslında çeşmelerin tümüne rahatça yürünebilir sabah erken çıkıp bir günü yürüyüşe ayırmalısınız hatta daha da ilerilere gidilebilir yol çok uygun çünkü :) Bence deneyin ileride harika bir doğa var :)
  7. fgurhanf

Ynt: Denizli Çamlık - Kızılcabölük Tavas Doğa Gezisi Hoşçakalın :)
  8. fgurhanf

Ynt: Denizli Çamlık - Kızılcabölük Tavas Doğa Gezisi :)
  9. fgurhanf

Ynt: Denizli Çamlık - Kızılcabölük Tavas Doğa Gezisi :) Orman Bölge Mürülüğünün Yangın havuzu harikaydı :) Doğal gibiydi sanki
  10. fgurhanf

Ynt: Denizli Çamlık - Kızılcabölük Tavas Doğa Gezisi Devam :)
  11. fgurhanf

Merhaba arkadaşlar, İzmir'de yaşıyorum memleketim denizli'de daha önceden doğa içerisine aktif olarak çıkma imkanım olmamıştı ama bunu lise arkadaşımla dün başardık :) Mesafenin uzun olduğunu bildiğimiz için yürüyüş yerine çok hafif bir hızla motor kullanmayı düşündük, Yamaha XT660 R şose yolda...
  12. fgurhanf

Gezenbilir; İzmir Evka-4 - Yamanlar Dağı Zirvesi - Doğançay Doğa Yürüyüşü (08 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Evka-4 - Yamanlar Dağı Zirvesi - Doğançay Doğa Yürüyüşü (08 Mayıs 2011) Çok güzel fotoğraflar ömer eline sağlık :)
  13. fgurhanf

Gezenbilir; İzmir Evka-4 - Yamanlar Dağı Zirvesi - Doğançay Doğa Yürüyüşü (08 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Evka-4 - Yamanlar Dağı Zirvesi - Doğançay Doğa Yürüyüşü (08 Mayıs 2011) son :) Her şey için teşekkürler.
  14. fgurhanf

Ynt: Gezenbilir; İzmir Evka-4 - Yamanlar Dağı Zirvesi - Doğançay Doğa Yürüyüşü (08 Mayıs 2011) :)
  15. fgurhanf

Ynt: Gezenbilir; İzmir Evka-4 - Yamanlar Dağı Zirvesi - Doğançay Doğa Yürüyüşü (08 Mayıs 2011) devam :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

SON KONULAR

Geri