Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kamp yeri tavsiyesi - Ege
Araştır, Gelidonya fenerine git, yol yok 2.5 km kadar kamp yükü ile yürümek zorundasın. ülkenin en yüksekte bulunan feneri ve harika bir yer, su var mı bilmiyorum fakat :(
Ynt: Gezenbilir İzmir; Doruk Dağcılık Etkinliğinde - Ansızca Kanyonu (18 Eylül 2011)
O gün içim nasıl huzursuz nasıl sıkıntılıydı sizlerle olamadığım için o kadar üzüldüm ki :(
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Beyoğlu Çeşme - Behzat Zirve (07 - 08 Ağustos 2011)
Gerçekten harika bir gece oldu :) Tek başınıza olduğunuzda belki de ödünüzün kopacağı yerlerde yanınızda ekip arkadaşlarınızla beraber olmanın verdiği güç gerçekten inanılmaz. Ben çok keyif aldım. Ayrıca...
Ynt: Denizli Çamlık - Kızılcabölük Tavas Doğa Gezisi
Merhaba;
Aslında çeşmelerin tümüne rahatça yürünebilir sabah erken çıkıp bir günü yürüyüşe ayırmalısınız hatta daha da ilerilere gidilebilir yol çok uygun çünkü :) Bence deneyin ileride harika bir doğa var :)
Merhaba arkadaşlar,
İzmir'de yaşıyorum memleketim denizli'de daha önceden doğa içerisine aktif olarak çıkma imkanım olmamıştı ama bunu lise arkadaşımla dün başardık :) Mesafenin uzun olduğunu bildiğimiz için yürüyüş yerine çok hafif bir hızla motor kullanmayı düşündük, Yamaha XT660 R şose yolda...