firar 58 kullanıcısının son içeriği

1. F

Gezgin Biblo Artık Melek

Ynt: Gezgin Biblo Artık Melek Allah sabırlar versin.
  2. F

Nasıl Kamp Yapılır ?

Ynt: Nasıl Kamp Yapılır ? İlk çadır evin bahçesine kurulur ve herkes evde yemeğini yiyip çayını içip tv dede güzel bir filim seyrederken çadırda sabahlanır sabah hala yaptığın işten keyif alıyorsan her yerde kamp kurabilirsin,keyifli güzel kamplar dilerim.
  3. F

Almaya karar verdiğim ilk ekipmanlarım ?

Ynt: Almaya karar verdiğim ilk ekipmanlarım ? Neyi takip ediyorsunuz?
  4. F

magellan 315

Ynt: magellan 315 çağatay kardeşim,bu konuda tek cevap sizden geldi öncelikle teşekkür ederim lakin benim çocuğum 30 yaşinda takdir edersinizki yeni bir dil öğrenme yaşını biraz geçmişim.
  5. F

magellan 315

Ynt: magellan 315 Bu bir gönül dostlarını uyandırma msj'dır,haydin arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum,sağlıkla kalın.
  6. F

magellan 315

Arkadaşlar USA'dan bir macellan 315 aldım fakat türkce kullanma klavuzunu bulamıyorum,bu konuda yardımcı olabilecek gönül dostlarından yardım bekliyorum.
  7. F

"bu arabanın içine şeytan kaçmış"

Ynt: "bu arabanın içine şeytan kaçmış" geçmiş olsun,bende buna benzer sorunlar yaşadım,böyle ufak tefek ayarlarlada geçmiyor.Size tavsiyem:öncelikle ateşleme bobinlerine,kondansatörüne(şayet dolu ise egsozdan tahliyeyi rahat yapamaz ve ateşleme problemi doğar buda benzinin yanmadan atılması...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri