firukk kullanıcısının son içeriği

1. F

Neden Hep 5 Kw'lık Dizel Isıtıcı

Kesinlikle haklısınız güvenilirlik konusunda. Diğer konulardan bağımsız olarak sadece ısıtma gücünü ve buna bağlı yakıt tüketimi ve sessizliği düşünerek sormak istedim.
  2. F

Neden Hep 5 Kw'lık Dizel Isıtıcı

Bir gün karavan sahibi olabilmenin hayali ile yaşarken sürekli karavan videoları izleyip duruyorum 🤣🤣 Son zamanlarda dikkatimi çeken bir konu var. Karavan 3.90 da olsa 4.50 de olsa 5.25 de olsa hep 5 kw dizel ısıtıcı kullanılıyor. İnternetten araştırırken gördüğüm kadarıyla 2-3 Kw lık dizel...
  3. F

Merhaba Pick-up Üzeri Karavan Yapmak Istiyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam ana iskeleti alümünyumdan yapıyordu. Ciddi ağırlık avantajı sağlar ve paslanma gibi bir risk yok. :)
  4. F

Sıfırdan Çekme Karavan Yapımı

Lambri iç kaplama yazın sıcakta koku yapar deniyor hep. Böyle bir sorun yaşadınız mı ? Bende 350.000 TL bütçe ile karavan almayı düşünüyorum. Konu başlığını görünce heves ettim. O2 belgeli bir şase ile yapmak nasıl olur diye düşünüyorum.
  5. F

Sıfırdan Çekme Karavan Yapımı

Neredeyse 1 sene olmuş ama projenin devamı gelmemiş olunca acaba yarım mı kaldı diye merak ettim
  6. F

Başkent Karavan Prime 400 İnceleme

Bende karavan arayışındayım. Yerli markalarda takibimde olan markalardan olunca daha fazla dikaktimi çekti.
  7. F

Başkent Karavan Prime 400 İnceleme

Yatılımdaki boşluğu firmaya bildirdiniz mi? Geri dönüş aldınız mı?
  8. F

Yerli Webasto Taktırma

Cİhaz direkt olarak öndeki tüpün konulduğu bagaja konulsa olmaz mı ? Sadece sıcak hava çıkışı içeriye verilirdi. Cihazın soğuk havalarda çalışmama gibi bir sorunu oluyor mu acaba ?
  9. F

Karavanımızın Imalatına Başladık

Konuyu görünce dedim ki birisi güzel bir projeye imza atacak bana da fikir verir ama 😀
  10. F

Römork İçin Plaka Sorunu

Evet teşekkür ederim. Lazer kesim yapan bir reklamcıdan hallettik :)
  11. F

Çekme Karavan Tasarımı

Geç olur mu hiç :) Çok teşekkür ederim :D
  12. F

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

Bu kan olur bence :D :D Bir şeyden kazanç sağlarken diğerinden kaybedilir bir şekilde. :D
  13. F

Video: https://www.youtube.com/watch?v=3jNv6mUmyIY Bu da kurutma makinesi :)
  14. F

Video: https://www.youtube.com/watch?v=yRMmQGZB8f8 Aranan kan bulundu sanırım :D
  15. F

Karavanını Kendi Yapanlar

Abi detaylı fotoğraf paylaşır mısın? Aracı çok merak ettim :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen