fishfounder kullanıcısının son içeriği

1. fishfounder

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar serhan bey merhaba, foruma üye olmadan açıkcası bazı çekingelerim vardı lakin ilk mesajdan sonra tüm sıcaklığınızla kabul görmek hem çok sevindirici hemde gurur verici. çok kısa süre evvel navara'ma çok yaklaştım.lakin oluşan yeni gelişmeler 45 gün içinde bütçemi daha...
  2. fishfounder

The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010

Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010 Muhteşem kareler, harika bir yolculuk,serüven, tüm ekibi canı gönülden kutlarım,
  3. fishfounder

Balığı Kılçıksız Severim Diyenlere

Ynt: Balığı Kılçıksız Severim Diyenlere üyesi ve aynı zamanda mod'luğunu yaptığım bir amator balık avcılığı sitesinde ne yazıkki bir arkadaşımız görüntülere aldanıp ebay üzeriden satın almıştı, sonuç tam bir fiyasko oldu,
  4. fishfounder

Balığı Kılçıksız Severim Diyenlere

Ynt: Balığı Kılçıksız Severim Diyenlere türkiye nin neredeyse tüm sularında balık avı yapmış biri olarak bu mesajdaki her sözcüğe birebir katılıyorum,
  5. fishfounder

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bülent bey'le yaptığım telefon konuşmasına istinaden, ortamın sanal olmasına rağmen daha evvel kurulmuş ilişki ve dostlukların ne kadar düzeyli ve sağlam olduğu,destek hoşgörü ve yardımlaşmanın en üst sınırda gerçek dünyaya aktarıldığını bir kere daha anladım. bu vesile...
  6. fishfounder

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bülent bey, yeni üye olmamdan dolayı pm atamıyorum, sizin için bir sakıncası yok ise bana özel mesaj olarak cep telefonunuzu bildirmeniz mümkün mü?
  7. fishfounder

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bülent bey verdiğiniz bilgi ve destek için çok teşekkür ederim. rica etsem,yüzbaşıoğlu'nda bana kontak bir isim vermeniz mümkün olabilir mi ? ayrıca böyle bir eksper işlemi için sizce ne kadar bir ücret talep ederler ve bunun için randevu almak gerekir mi ? aracın daha...
  8. fishfounder

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Arkadaşlar hepinize merhaba, İstanbul,kalamış'tan aranıza yeni katıldım. 38 yaşında evli şuan için 8 aylık bir belçika kurdu sahibi amatör balık avı en büyük hobisi olan yeni üyenizim. her ne kadar ilk tanışma konusunda soru sorulması adetten değilsede,affınıza...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri