fissek kullanıcısının son içeriği

1. fissek

LAND C R U I S E R LC 76 LX 10 Bilen Varmı

Ynt: LAND C R U I S E R LC 76 LX 10 Bilen Varmı Tam bizlik. :)
  2. fissek

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Maşallah. :)
  3. fissek

Satılık - 2000 Model Land Cruiser WX 100 ( Offroad Modifiyeli)

Hadi hayırlısı. :)
  4. fissek

Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı

Ynt: Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı Merhaba, benim ne kadar para yollamam gerekiyor 2 çakmak için.
  5. fissek

15x10 6x139.7. Pro comp

Ynt: 15x10 6x139.7. Pro comp Kaç paraya satıyon? ;D
  6. fissek

15x10 6x139.7. Pro comp

Ynt: 15x10 6x139.7. Pro comp Olsun,o zaman sen cevapla. ;)
  7. fissek

15x10 6x139.7. Pro comp

Ynt: 15x10 6x139.7. Pro comp Bari bende kaç ofset olduğunu sorayım? Eğer duruyorsa.!!
  8. fissek

..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Abi,buradan da hayırlı olsun diyelim. Zorda olsa ikna ettim ya seni. 8) 8)
  9. fissek

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 Hakkını ver kardeşim,araziye girmezse ağlar bu ağlar.
  10. fissek

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Sen nasıl kuşçusun. :(
  11. fissek

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hadi Mustafa abi,iyi bir haber verde canlanalım. ;)
  12. fissek

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Hilüx ile 4Runner ın ön takımları farklı,yani 98 ve altı hilüxlerden bahsediyorum.Hilüx offroad için daha sağlam bir yürüyene sahip 4Runner a göre.Ama 4Runner daha konforlu ve daha güçlüdür,çünkü ön takımı salıncak sistemli vede 3.0...
  13. fissek

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Lokman baba,haklısın,herkes elini ayağını çekti buradan. Ama inan bende bazen giriyorum site kapalı bazen giriyorum kimse yok,bir giriyorum herşeyin yeri değişmiş. Sende Toyota cısın,ama sanada burada rastlamak zor. İnşallah yine o eski muhabbetler döner...
  14. fissek

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü Dış ofset olacağı için sürtmeye bilir.
  15. fissek

LC VX 80 HDJ 1994

Ynt: LC VX 80 HDJ 1994 Urfi abi, Eline emeğine sağlık,tekrar güle kullan.Araçtan memnun olmana inan herkesten çok ben sevindim. Bizimkinlerin dediği gibi bu Kocaman araba ile çok maceralarım ve hatıralarım var,onun benim hayatımda ayrı bir yeri var.Bundan sonra da inşallah sana güzel anlar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR