fizi kullanıcısının son içeriği

1. fizi

Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) Merhaba, Çok heves etmiş olmamıza rağmen elde olmayan teknik aksaklıklar nedeniyle maalesef katılamıyoruz biz :-[ (Üstelik süper de yol tarifi almıştık!) Umarım bu mesajı, etkinliğe gitmeden gören biri olur... Hepinize bol...
  2. fizi

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) Selamlar, Biraz geç mi atıyorum bu mesajı bilmiyorum ama ben İstanbul'u hala öğrenememiş biri olarak bu harita ile bile yolumu bulamayacağımdan korkuyorum:S Erenkö'yden kendi aracımla geleceğim yolu bilen biri varsa ve güzergah...
  3. fizi

Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009) 1- Mezzy (Mustafa Eraslan) 2- ufuk (Ufuk SARNIK) 3-berkozgenc (Berk ÖZGENÇ) +1 4-gursen (Gülşen GÜRŞEN) +1 5-UFUKK (Ufuk sarıgül) 6- mavimor (Mustafa Tekiner) +1 7- fizi (Zeynep Erkal) +1
  4. fizi

Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) 1- eftaLYa (Esra Akeroğlu) 2- pebble (Nilsun)+1 3- Kasif (Hakan)+1 4- Dream_Rocker (Onur) (belki +1) 5- ufuk (Ufuk SARNIK) 6- Berksito (Berk Saraç) + 1 7- Nurtella +1 veya2 8- Degobar (Yavuz Selimoğlu) 9-...
  5. fizi

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Neriman Hanım, Belgin, Mustafa, Ufuk, Ufukk, Sedat ve adını öğrenemediğim tüm kortej katılımcıları... Hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum. Apar topar ayrılmak zorunda kaldım, teşekkür edemedim kimseye. Çok uzun zamandır bu...
  6. fizi

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Katılımcı Listesi Off-Road 4x4 01- Mert Kiğılı...................................LR Disco 02- Umut Öcal.................................LR Defender 03- Hasan Koca(hasanfb)..................Jeep CJ-7 04- Neriman Mustafa...
  7. fizi

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkür ederim bu teşvik edici karşılama için. hoşbuldum
  8. fizi

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar! nihayet aranızdayım. 4X4'üm de, kocaman bir objektifim de, çadırım da yok. Ama çooooookkkk merakım var çok! Şimdiye kadar hep tek gezdim. bakalım çok gezmek nasıl oluyormuş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri