fkylmz kullanıcısının son içeriği

1. F

78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?..

Ynt: 78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?.. ilginize tşkler. 2500 lira da cok fazla gibi geldi bana bi arkadasa fiat sormusdum 2-3 hafta önce falan ama o zaman bilmiodum t150 t176 ankara da biriydi 650 tl demişdi o nedir ki sizce?
  2. F

Ynt: 78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?.. peki diğerlerinin fiatları nerelerdedir? Ulus otomotiv isminizi bilmiyorum ama siz ne önerirsiniz off road yapmıycam ben sadece asfaltta ama arada birde gösteriş için dağa bayıra gireriz :)
  3. F

Yeni Başlayanlar için Jeep

Ynt: Yeni Başlayanlar için Jeep böylesi cok güzel bence bana cok yardımcı oldu gezenbilir daha da olacak gibi....
  4. F

Ynt: 78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?.. tşkler önerileriniz için... peki t176 şanzımanı ne kadara buluruz nerelerden temin ederiz?
  5. F

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 araç gercekden cok güzel rengide 10 numara....
  6. F

Ynt: 78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?.. tşkler daha önceden de incelemişdim orkun beyin yazısını. ama ben fazla anlamıyorum bu işden ben off road içinde düşünmüyorum aracı benim için dış görünüm cok önemli yane asfaltta beni yolda bırakmasın ve görünümü güzel olsun yeter...
  7. F

Ynt: 78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?.. evet kulağa cok hos geliyor ama ne kadar faydalı olur bilemem...
  8. F

78 model şanzımansın bir cj 5 var bu araç için hangi şanzımanı önerirsiniz? T14 T15 T150 T176 SR4 hangisi sizce daha faydalı olur ve sorun cıkarmaz? şimdiden tşkler...
  9. F

2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı

Ynt: 2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı far yapısı wolksvagen toureg e benzio gibi...
  10. F

CJ 5 im Hakkında Yorumlarınızı Beklıyorum

Ynt: CJ 5 im Hakkında Yorumlarınızı Beklıyorum araba çok yakışıklı :) inş. bnm cj de bu hale gelir bi gün :(
  11. F

1977 CJ-5 Off-Road'a Hazırlanıyor; Eşzamanlı Gezenbilir'de...

Ynt: 1977 CJ-5 Off-Road'a Hazırlanıyor; Eşzamanlı Gezenbilir'de... galiba gercekten 10 numara bi araç olcak....
  12. F

78 Model Cj-5 ?..

Ynt: 78 Model Cj-5 ?.. ben size özel den yazamıyorum siz iletişim için bilgileriniz gönderirseniz görüşebiliriz tşkler..
  13. F

3000 TL'ye Şanzımansız 1978 CJ-5 ?..

Ynt: 3000 TL'ye Şanzımansız 1978 CJ-5 ?.. en yakın zaman da fotografları da yollayacağım....
  14. F

Ynt: 3000 TL'ye Şanzımansız 1978 CJ-5 ?.. Yardımcı olabilirmisiniz bu konuda verebileceğiniz adresler varmı?
  15. F

Herkeze merhaba, Aranıza yeni katıldım bu 2. konum, kapadokya da yaşıyorum 2 gün önce bir tane cj5 jeep buldum 78 model cj 5, frenler kampana ateşleme elektronik değil, 15" Mangels jantlı kırmızı kaporta ve boya durumu cok kötü değil, motorun durumuda cok kötü değil, ancak üzerinde şanzıman...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR