Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
516463680 nolu ilandaki karavan benim de ilgimi çekiyo ancak o kadar eski karavana o kadar para bağlamaya değer mi bilemedim. Her ne kadar yerlilerle kıyas kaldırmayacak kadar profesyonelce dizayn edilmiş olsada 22 yıldır üzerinde kimin uyuduğu belli olmayan döşemeler, su alma riski, olası...
Ynt: 8-9-10 Mayıs Artvin Borçka Karagöl Kampı
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, camili aklımda zaten ancak konaklama imkanı nasıldır bi bilginiz var mı? Çadır alanı ya da fahiş fiyatlı olmayan pansiyon mevcut mu?
Ynt: 8-9-10 Mayıs Artvin Borçka Karagöl Kampı
Havalar bir türlü ısınmadı yağış var sürekli, çocuktan dolayı ertelemek durumunda kaldık, bakalım ne zamana kısmet olcak...
Öncelikle herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu, Regaip kandili mübarek olsun..
Arkadaşlar 8-9-10 mayıs(yedek 15-16-17 mayıs) tarihlerinde Borçka Karagöl de ben , eşim ve 1,5 yaşındaki oğlumla birlikte kamp yapmayı düşünüyoruz. Daha önce deniz kenarında çok kamp yaptık fakat...
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
karavan namına hiçbir donanım yok, 10 bin liralık toyota hiace 4x4 oldu diye mi 45 bin lira olsun. Muhtemel gümrükten açık arttırmayla yok parasına denk getirmiştir..
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Ben de ilanı şikayet ettim, fotoğraflarlarin orjinal linkini de gönderdim umarim dikkate alirlar
Ynt: +750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!!
http://www.imajsurucukursu.com/index.php?imaj=sayfalar&syf=11 adi geçen sürücü kursu bu sertifikadan bahsetmiş, müsait bi zamanda arayip bilgi alicam