Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim arşiv olsun diye çekip yayınlıyorum profilimde adresi var
detaylı anlatım yapmıyorum daha cok shorts olarak çekiyorum anlatım videoları yeterince var youtube de detayları merak edip soranlara buradan detaylı anlatabilirim.
Buzdolabı kompresörü çok küçük ve yetersiz kalırdı uzun çalışmada muhtemelen yanardı ben buzdolabı kompresör ü ile 6 lt bi tüpten kompresör sistemi yapmıştım atölyem için çok verimsiz 6 lt havayı doldurması çok uzun sürüyor tüpte 1 bar basınç kalsa bile kalkış yapamıyor, şuan bu sistem de...
Paylaşmaya yeni başladım acemiyim baya profilimde YouTube linki var, açıklamaları diğer karavan yapanlar başlıgında açtığım sayfada yapıyorum. 403 büyük bir araç hiç bir şeye ihtiyaçın olmadan ev gibi yaşaya bilirsin hayırlısı olsun baya modelleri eskidi artık inşallah iyi bir araba bulursun
O nu sahibinden de bir ilanda okudum başka bir yerde de rastlamadım açıkçası pek ihtimal de vermiyorum bi mantığı yok bana göre ; her aracın avantaj ve dezavantajları var 403 çok büyük ve güzel bir araç bende baktım bana bir yakıt ve işletme maliyeti çok fazla geldi bir de araç çok yüksek geldi...
Araç Kapıları havalı olduğundan uzun süreli parkta aracın havaları bitip kapılar kendiliğinden açılıyordu bu güvenlik sıkıntısı oluşturduğundan orta kapının hava sistemini iptal edip orta kapıları liner motorlarla elektrikli hale getirdim havalıya göre bir tık yavaş açılıp kapanıyor ama kapılar...
Otobüs almaya karar verdikten sonra internette çok fazla çıkma 12 mt lik halk otobüslerine baktım almaktan son anda vaz geçip bu 9mt lik otobüsü aldım aslında yakıt ve bakım konusunu ilk başlarda önemsemiyordum fakat aradaki devasa yakıt farkını görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi...
Yıllardır hayalini kurduğum maddi nedenlerden dolayı hep ertelediğim otobüs karavan yapımına sonunda başladım.
Aracım MAN şasesi üzerine Bursa'da Türkkar firması yapımı 2010 model türkkar halk otobüsü Eskişehir ve samsun da halk otobüsü olarak kullanılmış şuan 700.000 km de aracımın içi 8.5 Mt...
Aracı söktüm arka kapıyı iptal ediyorum basamak boşluğunu bagaj olarak kullanıcam klasik bir iç planlama düşünüyorum arka motor üstü yatak odası devamı banyo WC orta kapının karşısı mutfak ün taraf oturma odası şeklinde
Selamlar arkadaşlar yıllar sonra konuyu hortlatıyorum maddiyat nedeniyle yıllarca ertelemek zorunda kaldığım karavan yapma hayalimi artık gerçekleştiriyorum.
Otobüs aldım ve yapıma başladım sizlerden tekrar destek ve tavsiye rica ediyorum