flynaked kullanıcısının son içeriği

1. flynaked

Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? İnşallah Murat Bey...
  2. flynaked

Bungee Jumping

Ynt: Bungee Jumping :D :D Allah iyiliğinizi versin! Hayırlısı... Terrano, zararı olduğunu öğrenirseniz bana söylemeyin olur mu? :o :P
  3. flynaked

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? Hadi bakalım :) Murat Bey, sizin adınıza çok sevindim. Karadeniz'i bir türlü göremedim. Umarım bir gün ben de... :) Güle güle gidin gelin.
  4. flynaked

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Yeni gelenler hoş gelmişler...
  5. flynaked

Bungee Jumping

Ynt: Bungee Jumping :D :D :D Alemsiniz! İpin boyuna dolanması ihtimali allahtan hiç aklıma gelmemişti :o Ama biraz zor olur gibi geliyor... Bir de şu var, bu tür aktivitelere bulaşan insanlar hiçbir şeyden korkmayan biyonik kişiler değil ki. Herkes korkuyor. Sadece korkularının bunu...
  6. flynaked

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? Ya da biz biraz maymun iştahlı çıktık ::) ;D Bu konu yalan oldu sanırım... Hayırlısı :)
  7. flynaked

Bungee Jumping

Ynt: Bungee Jumping Aynen! Bir ara sağ ayağım banttan kurtuluyor sandım. Bari şehadet getireyim dedim. Eşh eşh diyip kaldım. Gerisini getiremedim korkudan :D ;D İnip beni bağlayan adama çıkıştım. "Gevşek bağlamışsınız, çıkıyordu ayağımdan!" falan diye, o da "Hep öyle derler" dedi ;D :D...
  8. flynaked

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? :) ;) Ahh mazi.. Ne güzel gezerdik di mi Pro? :) Arkadaşlar konuyu açan kişi vaz mı geçti?
  9. flynaked

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? lokosit gelin şuna "saldırmak" demeyin de barışalım :) :D Ben de adrenalin ve bez ilişkisini kabul edeyim :) (Takılıyorum, kızmıyorsunuz değil mi?)
  10. flynaked

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade Evet, fotoğrafları mutlaka görmek isterim. Ankara'da aslında kayacak güzel yollar var ama sahil yoluyla kıyaslamak mümkün değil tabii ki.. İyi gezmeler ;)
  11. flynaked

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade Ne yazık ki Ankara'dayım. Yoksa katılmayı isterdim. Hatta 100 patenlinin sokaklarda kaydığını hayal edip sırıttım şimdi :D Umarım çok eğlenirsiniz ve bir daha bir yerinize zarar gelmez (TR caddelerinde zor olsa da). (not: Nickinizle ilgili derin anlam umarım üzücü...
  12. flynaked

Türkiye'nin İlk Dev Akvaryumu 'Turkuazoo', Ekim Ayında Açılıyor

Ynt: Türkiye'nin İlk Dev Akvaryumu 'Turkuazoo', Ekim Ayında Açılıyor Sevgili arkadaşım, siz ilginç bularak buraya taşımışsınız, söylediklertim size değil yanlış anlamayın ama, yazık bir kavanozun içinde yaşamak zorunda bırakılacak olan o güzelim köpekbalıklarına, vatoslara, kaplumbağalara...
  13. flynaked

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade Hoşgeldiniz. Nick'iniz çok esprili :D Fikir çok ilginç geldi. Ben de 15-25 yaş arası her gün caddelerde rollerblade kayardım ama grupça gezmek hiç aklıma gelmemişti... İstanbul'da olsam gruba katılmak isterdim...
  14. flynaked

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? Ne yaptı tam olarak? lokosit, bir de inşallah ter bezleri de onları uyaran bezlerden değildir, yoksa yazın hepimizi yer bu köpekler :)
  15. flynaked

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? Bir de tarih belirleseniz yarısını halletmiş olacaksınız ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri