FMSSSS kullanıcısının son içeriği

1. FMSSSS

Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

Frontera parça sıkıntısı olacağını sanmam motor vs sonuçta bildiğim kadarıyla vectra motoru mekanik aksamda mutlaka başka bir araçla ortaktır sadece kaporta sıkıntı olabilir onuda Ankara yıldız Sanayii de her Türlü çözersiniz bence . Frontera benim de opsiyonlar arasında var açıkçası . Bu arada...
  2. FMSSSS

Kilometre sanki biraz fazla düşük gibi geldi bana . 16 yaşındaki bir araç 98 binde biraz zor gibi.
  3. FMSSSS

Frontera bence iyi araç Adana da bir tane güzel duran offroad için hazırlanmış bir tane var ama bana uzak
  4. FMSSSS

Bu arada ben bugün 5.2 zj ye baktım maalesef araba Sanayii ustaya giderken bize ecel terleri döktürdü, sanayide dd ustanın dükkanının kapısında 15 dakka uğraştık tekrar çalıştırıcaz diye. :) aracı satan arkadaş bize anahtarı verdi gidin baktırın getirirsiniz aracı dedi prensip gereği ben...
  5. FMSSSS

Satışı verilmeyen araba asla alınmaz , kardeşim icra iflas davalarına bakıyor, valla yakalattı mı arabayı çektirip aracı çürütüyorlar yedieminde sonra da satıyorlar. O araba 10.000 derse anca alınır yoksa 25.000 olcak rakam değil adamlar 25.-27 bantlarında borçsuz harçsız araba satıyorlar. O...
  6. FMSSSS

Olacak iş değil valla , biz bulamayız millet çürütür :(
  7. FMSSSS

Jeep GCherokee ve Cherokee deki bütün araçları neredeyse ezberledim sahibinden satışta olanları :) ben hem gündelik bineyim hem de hafif offroad yapayım derdinde olduğum için 4.7 çok iyi olurdu ama mali sebeplerden 5.2 ye kaydım. Sizin gösterdiğiniz aracıda sitede görmüştüm. Temiz duruyor ama...
  8. FMSSSS

Bugün bakmayı düşündüğüm 5.2 zj ilandan kalktı :( aracın fiyatı ben şehir dışındayken düştü Bursa'ya döndüğüm gün işlerimi toparlarlarım gidip bakarım dedim araç satıldı herhalde , ilanı yoktu bugün. Şanssızlık ibreyi bir tane daha var ona çevirdim. 1996 Grand Cherokee...
  9. FMSSSS

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Bende ne şanslıyım ama arkadaş arabayı beğendik dedik araba ilandan kalktı bugün :( valla maşallah dediğim 40 gün yaşamıyor :)
  10. FMSSSS

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Ben arazide kullanacağım için RR P 38 den vazgeçtim aslında arazi için hazırlanmış bir tane var sahibinden.com da ama güvenemiyorum. Onun için ben şimdilik ibreyi 5.2 zj ye çevirdim. Bir tane de buldum yarın inşallah bakıp alacağım. Bir aksilik olmazsa.
  11. FMSSSS

O araç güzel duruyor olabilir bir araç gibi . Ben p38 den şimdilik vazgeçtim gibi. Hafif Offroad içinde kullanacağım için p38 şimdilik opsiyon dışı kalıyor. Malum körükleri söktürüp yerine amortisör 3-4 bin TL masraf demek. Ekstra lastik vs derken 25.000 TL ye alınan bir p38 bakım ve...
  12. FMSSSS

Merhaba ben sanırım 5.2 zj ye doğru kayıyorum. Yakıt konusu çok önemli değil. Tek derdim LPG tankının yeri, arka koltuğun arkasında olması sıkıntılı. Range Rover da stepne yerinde kalıyor hem gizli hem de daha sağlıklı.
  13. FMSSSS

O araç benimde favoriler arasında ama epeydir fiyat aynı ve biraz düşmesi lazım o fiyat bence yüksek gibi.
  14. FMSSSS

focus ve son sattığım passat arasında kısa bir süre için xforce almıştım . İlk 4x4 deneyimim x force la 2010 yılında oldu 2008 focus umu arkadaşımın x force uyla takas yaptık X force 1 hafta binebildim . İnsanı 4 X 4 araçtan soğutur. 1 hafta kullandıktan sonra arkadaşa götürdüm arabasını verdim...
  15. FMSSSS

Merhaba tekrar , aşağıdaki ilandaki araç için orijinal süspansiyon demişler araçta 4.0 alt donanım olunca olabilir mi diye düşündüm fakat fotolarda da EAS tuşları görünüyor bilgisi olan varmıdır? Range P38 lerin fabrikasyon çıkış EAS olmayanı var mı veya varsa da Türkiye'ye geldi mi. Birde bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri