ForTuNe kullanıcısının son içeriği

1. ForTuNe

"Satmaktan Vazgeçtim" İlanı

Ynt: "Satmaktan Vazgeçtim" İlanı bende b2500 kamyonete yazmıştım takas teklif etmesinler die 2009 model Range Rover Sport Kasa Jeep yada Hummer H3 Bu araclar haric takas olmaz die ama yinede takas istekleri geliyor keske kufurde kabul etsede altına takas isteği yollayanı.. yazabilsek.. ! :D
  2. ForTuNe

Ynt: "Satmaktan Vazgeçtim" İlanı Siz Çok sabırlıymışsınız ben olsam git 0 al hic kimse oturmamıs derdim:) Şaka bi yana banada sordular Lada Niva Satarken arac araziye girdimi die bende yok biz otobanda kullandık diyip kapadım bidaha aramadı :)
  3. ForTuNe

Ynt: "Satmaktan Vazgeçtim" İlanı ya aslında kimse alınmasın ama bu iş birazda konusmaya bakıyor ben daha 17 yaşındayım babamın ve onun arkadaşlarının bir cok arabasını sattım adım galericiye cıktı bu yaşta ilk satışımda bende sizin gibi yakınıodum sonradan çözdüm işi telefonu açtığında Efendim...
  4. ForTuNe

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları Unimog'u anımsattı bana :)
  5. ForTuNe

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları Olabilir :)
  6. ForTuNe

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

Aracı Sanırım Bursada Kücük Sanayide Görmüştüm ya Bu araçtı yada cok benziyen bir araçtı bir resmini alıp telefonuma ardından bilgisayarıma kaydetmiştim bu konuyu gördüğüm iyi oldu bayabi resim varmış burda bu arada Tamponları merakla bekliyorum..
  7. ForTuNe

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları Önünde kapak gibi bişey var oradan çıkıyor sanırım vinç saklanmış olabilir yani :)
  8. ForTuNe

130 Binde Full Yapılı Cruiser

Ynt: 130 Binde Full Yapılı Cruiser ..
  9. ForTuNe

Ynt: 130 Binde Full Yapılı Cruiser GÜNCEL
  10. ForTuNe

Ynt: 130 Binde Full Yapılı Cruiser İyi Dilekleriniz için Teşekkürler iLan Günceldir..
  11. ForTuNe

Ynt: 130 Binde Full Yapılı Cruiser Teşekkür ederim :)
  12. ForTuNe

Ynt: 130 Binde Full Yapılı Cruiser İlan Onaylandı şuan ilginize çok teşşekkür ederim.
  13. ForTuNe

Araçta Beş Adet Cooper Discoverer STT Lastik vardır.(1'i Hic kullanılmamış) Lastikler iYi Durumda.. Hollanda Malı Ruhsata işli LPG. Km.de 450 Kuruş Yakıyor. Araç 7 Kişiliktir.. Tüm Bakımları Yetkili Servisinde 10 Gün Önce Yaptırılmıştır .. Altı Adet Hella Sis Farı üzerinde Özel Yapım Ön Tampon...
  14. ForTuNe

2005 Model Mazda B-2500 4x2

Ynt: 2005 Model Mazda B-2500 4x2 SATILDI.
  15. ForTuNe

Satılık 2004 Model Suzuki Jimny

Ynt: Satılık 2004 Model Suzuki Jimny bir işaret atayım bende.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR