130 Binde Full Yapılı Cruiser

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ForTuNe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,807

ForTuNe

Ana Kamp
Yer
Bursa
Araçta Beş Adet Cooper Discoverer STT Lastik vardır.(1'i Hic kullanılmamış) Lastikler iYi Durumda.. Hollanda Malı Ruhsata işli LPG. Km.de 450 Kuruş Yakıyor. Araç 7 Kişiliktir.. Tüm Bakımları Yetkili Servisinde 10 Gün Önce Yaptırılmıştır .. Altı Adet Hella Sis Farı üzerinde Özel Yapım Ön Tampon Port Bagaj Üstünde Warn Marka Çeki Demiri , Pioner Cd Calar Mevcuttur.. Mantıklı Takas Teklifleri Değerlendirilir. Daha önce Birçok Geziye Katılmıştır Plakasıda 41 NF 100'dür. Aracın Altında Koruma ve Su Tahliye Motorları vardır. Telsiz Mevcuttur. Hafta içi iş dolayısıyla Telefon 5'den sonra açıktır öncesinde Ararsanız çalsa bile acamam ancak akşam size dönebilirim. Resimlerde makinenin bozuklugundan gözükmüyor ama arkada yukarıya cıkıs icin birde merdiven var cok dikkatli bakarsanız sol stopun oralarda görebilirsiniz :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-130-binde-full-yapili-cruiser-43768676/detay linkinde aracı görebilirsiniz Gezenbilir'ede Resim eklemeyi denedim ama beceremedim nasıl ekleneceğini söyleyen bir arkadaş olursa seve seve sahibindende olmayan resimlerinide eklemeye hazırım

Fiyat : 65.000
Telefon : 0545-624-49-68

Etiketler
Ynt: 130 Binde Full Yapılı Cruiser

Merhaba sahibindende de ilanınınz onay sürecinde.
cagritasli@hotmail.com a mail atarsanız ben sizin yerinize eklerim aracınızın fotolarını... :D

Ynt: 130 Binde Full Yapılı Cruiser

ict3055' Alıntı:
Merhaba sahibindende de ilanınınz onay sürecinde.
cagritasli@hotmail.com a mail atarsanız ben sizin yerinize eklerim aracınızın fotolarını... :D

İlan Onaylandı şuan ilginize çok teşşekkür ederim.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR