fosil murat kullanıcısının son içeriği

1. fosil murat

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008) arkadaşlar her şey çok güzeldi böylesi anlamlı bi günde sizlerle tanışmanın, zamanla da kaynaşmanın ümüdüyle emeği geçen arkadaşlara ve fotolara binlerce teşekkür sevgiler
  2. fosil murat

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008)

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008) bizde şu ana kadar içleri bi dolu iki 110 land roverla geliyourz (anadolu yakası)
  3. fosil murat

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008)

Ynt: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (2008) sabırsızlıkla bekliyruz umarım görkemli ve heybetli olur geçen seneki organisazyonu kaçırdığım için üzülmüştüm bakalım, bu sefer olacak herhalde ;) sevgiler bayramımızı kutlarım
  4. fosil murat

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) çok arzu ederim ... ama aracımın altında kocaman bi (hatta iki tane ) delik var:))) umarım görüşür, tanışır, kaynaşırız..... mani keder olmassa neden olmasın grup arkadaşlarımda da duyurmak isterim bi...
  5. fosil murat

Defender 110'luk Arıyorum

Ynt: Defender 110'luk Arıyorum :)) engin seni çokiyi anlıyorum bazen öyle bi an geliyorki o anlardan birine sahibim atıyorsun bi köşeye yıllanıyor :/ (hala yatan küheylanlarım var) sonra bakarımç aresine diye amabu bi enerji meselesi parayla alakası direk yok, bu bakımdan ismail kardeşimin...
  6. fosil murat

Defender 110'luk Arıyorum

Ynt: Defender 110'luk Arıyorum bende ankaraya gittim ordan güzel bi 110 aldım (klüb üyemiz bi arkadaşımıza) hurdacılardan da korkunç fiyatlara (yenisi olsa okadar olur) fiyatlara bir iki parça aldım ama sil baştan fikrine katılıyorum eğer koşullar uygunsa garaj varsa sabırda onu destekliyorsa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri