Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavan Kiralama Şirketleri
Herkese merhabalar bu yaz karadeniz e ailemle bir Karavan tatili planlamak istiyorum ancak karavanim olmadigindan kiralamak zorundayim bu konuda bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim kiralama Yerlri sirketler v.b. Istanbul yada Ankara Dan olabilir. Iki...
Arkadaslar uzun süredir ilgilenip alamadığımsuzukiye ancak şimdi bakmaya başladım tekliflere ve önerilere açığım Suzuki vilara 5 kapı ariYorum donanımlı olması tercihim teşekkürler
Almak için 93 model bir nivaya baktım motor ve yürüyeni iyi durumda ancak alt kaporta ve kapı yanları çürük durumda kaportacı altına yeni sac atılarak yapılabilir dedi ancak benim pek içime sinmedi görüşlerinizi bekliyorum. Kaportanın geneli hiç iyi değil aslında paslanmalar var bunların...
Ynt: satilik niva ariyorum
8000- 12000 arası bakımlı olan bir niva arıyorum donanımına göre fiyat biraz daha artabilir. 1998 ve ustu olabilir kasada sorun olsun istemiyorum tesekkürler
bikac aydir gezenbilir`i takip ediyorum. fakat konya ile ilgili burada pek birseye rastlamadim. bu hafta sonu ailem ve arkadaslarla yaptigimiz sille baraji gezimizi paylasayim istedim. golun kuzey ucu buz tutmus ve guzel bir manzaraya sahipti.
iste birkac foto....