fransuva kullanıcısının son içeriği

1. fransuva

Fethiye ve Çevresinde Gezi Düşüncemiz (07 - 11 Mart 2011)

Ynt: Fethiye ve Çevresinde Gezi Düşüncemiz (07 - 11 Mart 2011) ilginiz için teşekkür ederim.gezimizi tamamladık ve çok memnun kaldık.şansımıza hava güzeldi. tek endişem, tarihi yerlere toplu taşıma bulamamaktı ancak heryere minübüs vardıve şoförler çok yardımseverlerdi. tekne gezisi...
  2. fransuva

Fethiye ve Çevresinde Gezi Düşüncemiz (07 - 11 Mart 2011)

7-11 mart tarihleri arasında fethiye ve çevresini gezmek istiyoruz ancak bazı endişelerimiz var.i ilk olarak, günübirlilk tekne turları bu ay da yapılıyor mu? ve saklıkent,kayaköy vb. gibi mekanlara toplu taşımayla ulaşabilmek mümkünmüdür? (malum sezonun çok dışında bir tarih :)) son olarak...
  3. fransuva

Tren İle İtalya Hakkında?

Ynt: Tren İle İtalya Hakkında? trenle italya'ya ulaşım zahmetli olmamakla birlikte çok da zevklidir.yınanistan'ın patras limanından hergün farklı şirketler ile italyanın bari limanına feribot kalkmaktadır.bu yolculuk yaklaşık 20 saat sürüyor.iizlemeniz gereken hat ise sirkeci - selanik - atina...
  4. fransuva

Bled Gölü - Slovenya

Ynt: Bled Gölü - Slovenya Bled gölü Slovenya'ya gidildiği zaman mutlaka görülmesi gerek.
  5. fransuva

Bled Gölü - Slovenya

Ljubljana da 2 gece kaldıktan sonra biraz da doğayla başbaşa kalmak amaçlı Bled gölü'ne doğru yola çıkıyorum.Başkent'e 45 km olan bu göl gerçekten bir doğa harikası olarak görünüyodu resimlerde.Dünden beri aralıksız yağan yağmur gözümü korkuttuğu için Bled'de de hostelde kalmaya karar...
  6. fransuva

Slovenya-Ljubljana

Ynt: Slovenya-Ljubljana Özcan bey geziyi 2010 ağustos ayında yaptım. sitede adları fazla geçmeyen şehirleri ( San Sebastian,Brugge ve Portekiz ) notlarımıda fırsat buldukça eklemeye çalışacağım ;)
  7. fransuva

Slovenya-Ljubljana

Slovenya nedense bana hep keşfedilmesi gereken bir ülke olarak gelmişti.İnterrail ile avrupa seyahatime başlamadan önce bu güzel ülkeyi de yol güzergahıma katıp gitmeyi kafama koymuştum.Venedikten sonra rotamda Slovenyanın başkenti Ljubljana ve sırasıyla Bled gölü vardı.Tabii ki evdeki hesap...
  8. fransuva

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi selamlar, dağcılığa yeni başladım sayılır,üniversitenin kulubünde kış faailiyetleri için bazı çadır markaları ve modelleri tavsiye edildi fakat bi öğrenci için fiyatları gerçekten çok yüksek.İnternetten araştırdım ve şu çadırı uygun buldum.Sizinde görüşlerini almak istiyorum...
  9. fransuva

gezi notları eklemek istiyorum fakat sürekli hata veriyor!

merhabalar, Slovenya bled gölü gezisi hakkında gezi notu konusu açtım 4 kere denememe rağmen sayfa ya hata veriyor yada bitti diyor.Acaba gönderdiğim iletiler ilk öbce admin'e sonra sayfaya mı iletiliyor? eğer böyleyse 4 kere üst üste yolladım affola :D
  10. fransuva

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam millet, Ben Alican, benim gibi genç gezginler ve doğa sporları sevenler için çok fayladalı bir site olmuş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri