freediver2009 kullanıcısının son içeriği

1. freediver2009

Soğuk Havalarda Çadır Içi Yere Ne Serilmeli?

Linkteki ürün sizi aldığınıza alacağınıza pişman eder. Dağılır ve kullanamazsanız. Madem tek parça olsun diyorsunuz, daha sıkı ve dokuma ürünler tercih edin. selamlar
  2. freediver2009

Çekme Karavan Ile Sakarya Yaylaları?

Merhaba; Her iki yaylaya da gittim. Öncelikle Keremali yaylasına iki yol var. Muhtemelen sizde benim gibi önce gitmesi en zor yoldan çıkmaya çalışmış olmalısınız. Navigasyon genellikle o tarafı verdiği için sıkıntı büyük. Ben motosikletle çıktım ve pişman oldum. Yaylaya gittiğimde çekme...
  3. freediver2009

Mobil Klima Aldım.

Hayırlı olsun, keyifle kullanın. İşyerinde uzun yıllardır kullanan birisi olarak şu yorumu yapabilirim. 1. Çok sesli çalışıyor. 2. Ürettiği soğuk hava ile tekrar ısınan gazı soğutuyor. (Verimsiz enerji) 3. Ürettiği sıcak havayı atabilmek için büyük çaplı bir baca çıkışına ihtiyaç duyuyor...
  4. freediver2009

Mobidik Ile Moto-solo Gezilerim

Yücel hocam, genellikle sabit durduğu yerde çalıştırmak şarjz için fayda sağlamıyor. Biraz hareket etmek gerekiyor. Bu arada benzin litre fiyatını düşününce basit bir şarjz cihazı alıp aküyü şarjz etmek daha akılcı geliyor. Özellikle uzun yatışlarda aküyü sökülü tutup evde şarjz etmek daha...
  5. freediver2009

Gezenbilir Üyeleri Karavanist Fuarında Buluşuyor!

Bir aksilik çıkmadığı sürece bende orada olmaya çalışacağım. Ömer Yahşi - İstanbul
  6. freediver2009

Güney Marka Karavanım Satılıktır.

En kısa sürede gönlünüzde olana kavuşmanız dileğiyle, hayırlısı olsun. Selamlar
  7. freediver2009

Motorsiklet İçin Çekme Karavan

Yurtdışında bir çok örneği var. Biz de neden olmasın? Kolaylıklar dilerim. Onlar genellikle daha hafif malzemelerden yapılmış. İnşallah sizinki de gönlünüze göre olur ve sorunsuz kullanırsınız. Takip etmeye devam... Selamlar
  8. freediver2009

İki hafta olacak bende binemedim. hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum. Bir kampı hak ettik :)
  9. freediver2009

İki teker candır :) Selamlar
  10. freediver2009

Satılık İgloo Marine Elit 54 Buzluk (52 Litre) Paslanmaz Kilitli

İhtiyaç fazlası olduğu için elimde bulunan Igloo marka buzluk satılıktır. İgloo Marine Elit 54 buzluk (52 litre) Paslanmaz Kilitli Temiz kullanılmış olup hiç bir problemi yoktur. Fiyatı 6.000 TL dir. İrtibat için 0535 279 54 29
  11. freediver2009

Arpenaz 4.1 Fresh Black Modifiye

İstanbul'lu olarak bende bir kaç arkadaşım çadırlarımızı Tuncay ustaya modifiye yaptırdık. Şehir dışından Kargo ile gönderim yapılabiliyor. Tavsiye ederim. İşçiliği iyi ve dürüst bir esnaf.
  12. freediver2009

Motorunuz Nedir?

Hep minimalist olmaz... Büyük seçim :)
  13. freediver2009

Amatör Karavancilar Için Ücretli Kamp Alanı Tavsiyeleri(tecrübeli Karavancı Dostlar Yazsın)

1. Nolu Kum Otel karavan alanı seçeneğini kısa bir ziyaret edip gezme şansım oldu. Gayet temiz ve düzenliydi. Konaklama yapmadığım için genel görüntüsü ve konumu çok güzel diyebilirim. 2. Nolu Saros Beach Camping'de geçen sene pandemine çadırla konakladım. Sezon sonu ve pandemi nedeniyle çok...
  14. freediver2009

Bu Da Benim Maceram Ducato 15 M3

Aracınız hayırlı olsun, keyifle kullanıp kullanmanız dileğiyle.
  15. freediver2009

Piknik Tüpüne, Kamp Tüpü Başlığını Takmak Mümkün Mü?

Böyle bir ocak kullandığına göre küçük tüpü taşımak zor olacaktır. Alternatif olarak. Elinde bitmiş olan gaz tüplerini çakmak gazı ile doldurabilirsin. Ben senelerdir bu yöntemle kullanıyorum. Ben aparat kullanmadan doldurabiliyorum ama alışana kadar internete yazarsan kamp kartuşu tekrar dolum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,806
Kaydolan Son Üyemiz
keremmerall

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR