Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: temmuz 1-15 arası interraille avrupa turu
rotam belli oldu katılmak isteyen arkadaşlar olursa beklerimm
istanbul - athina 3 temmuz 5 temmuz
athina mykonos -5 temmuz 8 temmuz
mykonos santroni 8 temmuz 10 temmuz
santroni kos adası 10 temmuz 12 temmuz
kos adası-bodrum 13 temmuz...
merhaba arkadaşlar hiç yurtdışı tecrübem yok ama çılgın bir turla başlamak istiyorum tabi bana göre çılgın şimdi devlet memuruyum. bu konuda bilgi vericek ve aynı seyehat rotasına sahip olanlarla görüşmek isterim ..
hiç tecrübem yok
yabancı dil iyi
couchsurfing üyesiyim ...
gece klüplerini...
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor
merhaba arkadaşlar ben kaş kalkanda yaşıyorum likya yolunun rotasındayım isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.. bnde yolu hafta sonu gezecekler için berlikte gidebiliriz ama ben işim gereği hafta içi çalışıyorum... iyi şanslar .. bu yol...
merhaba haziran sonu o bölgede yürüme imkansız nerede ise çünkü çok sıcak ve su ihtiyacımız çok fazla olucak en iyi ay nisan mayıs ve eylül ekim ayları arasında istersen bu arada bir planlama yapabilirz ... zaten fethiyeden kaşa kadar yürüme 2 günümüzü alır diye düşünüyorum cuma başlarsak pazar...
temmuz ayında 10 günlük yurtdışı gezi planım var.kış aylarında birden fazla iş yaptığım için plan yapmakta zorlanıyorum. yazın işyerimden sadece 10 günlük iznim var.. bunuda iyi bir yurtdışı gezisi ile taçlandırmak istiyorum. fiyat sorun değil ...yüksek sezonlu yerleri tercih etmek koşulu ile...