fretless kullanıcısının son içeriği

1. fretless

Konumun Kilitlenmesi!!!

değerli gezenbilir üyeleri ve adminleri; ülkemizde son günlerde yaşanan acı olaylara dikkat çekmek ve bilinçlendirmek amacıyla bir konu açtım fakat siyasi bulunduğu için konu kilitlendi. bu konu siyasi bir konu değildir, hayat da gezmekten ibaret değildir. böyle tepkisiz kalmaya devam edersek...
  2. fretless

Karavancılar Duyarlı İnsanlardır!!! Tepkisiz Kalmayalım!!!

taksimdeki direnişe destek verdiğimizi umuyorum!!! buradan benim ricam olayları olabildiğince sosyal medyadan duyurmak. zira basın organları yemek tarifleri vermekle meşguller...burası onların vatanı değil sanki...duyarlı olalım arkadaşlar...bu memleket bizim...medyanın yapmadığı işi yapmak biz...
  3. fretless

Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz.....

Ynt: Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz..... ankara'daki derneği ben de merak ediyorum.haberim yok. bilgilendirilirsek seve seve üye oluruz.
  4. fretless

CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI

Ynt: Caretta Karavanla Gökova Turnalı Haftasonu Kampı umarım haşmet bey neden olmasın..
  5. fretless

CARETTA KARAVANLA GÖKOVA TURNALI HAFTASONU KAMPI

Ynt: Caretta Karavanla Gökova Turnalı Haftasonu Kampı haşmet bey çok güzel bir tatil olmuş, sefanız olsun..masanıza da bayıldım gerçekten. balıklar ve rakı da can yakıyor..siz mi tuttunuz yoksa?
  6. fretless

Çekme Karavanım ve Güneş Paneli Montajım

Ynt: Çekme Karavanım ve Güneş Paneli Montajım sn sabah güneşi. önümüzdeki günlerde ben de erba 525 karavan alacağım.bu uyguladığınız sistemin maliyeti nedir?bilgilendirirseniz çok mutlu olurum zira ben de uygulamayı düşünüyorum.tecrübelerinizden yararlanarak tabii. teşekkürler. alper.
  7. fretless

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

güzel bir buluşma olur umarım. çok imreniyoruz eşim ve ben.kısa bir süre sonra yeni karavanımızla aranızda olmak dileğiyle iyi tatiller.
  8. fretless

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) doğan bey alakanızdan ötürü çok çok teşekkür ederim. verdiğiniz destek ve cesaret sayesinde biz de karavan sahibi olacaz gibi görünüyor. fakat bu süreçte yardımlarınıza ve deneyimlerinize ihtiyacım olacak. destek olacağınızı...
  9. fretless

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) çok teşekkürler söylediklerinizi dikkate alacağım
  10. fretless

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) başlığın tamamını okudum ve gerçekten bilgi sahibi oldum diyebilirim. sayın doğan bey size gerçekten ne kadar teşekkür etsek az gelir.bunca deneyim sahibi olup da bu deneyimleri sıkılmadan usanmadan karavan sevdalılarıyla...
  11. fretless

subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli merhabalar benim aracım da 2004 forester x. uygulamanız dikkatimi çekti. yükseltme işi size kaça mal oldu acaba?eğer uygun bir bütçe ile mümkünse ben de yaptırmayı düşünüyorum. paylaşımınız için teşekkürler.
  12. fretless

Bodrumda çadır kurabileceğimiz kamp yeri

Ynt: Bodrumda çadır kurabileceğimiz kamp yeri http://www.gezenbilir.com/b17/t89327/ buradaki yazım sizi aydınlatabilir belki.
  13. fretless

Didim'den Datça'ya Çadır Kampı Deneyimi

Ynt: Didim'den Datça'ya Çadır Kampı Deneyimi teşekkürler hüseyin bey size de keyifli, güzel bir tatil diliyorum.
  14. fretless

KUŞADASI YAKINLARINDA CAMP ALANI

Ynt: KUŞADASI YAKINLARINDA CAMP ALANI merkezde önder camping var bir de onun bitişiğinde bir yer var fakat adını hatırlamıyorum. ikisi de güzel ikisini de gördüm ben. fakat bence biri karavan için diğeri çadır için daha uygun. fiyatları da çok makul günlük kişi başı 7 lira artı otopark ücreti...
  15. fretless

Didim'den Datça'ya Çadır Kampı Deneyimi

Ynt: Didim'den Datça'ya Çadır Kampı Deneyimi teşekkür ederim murat bey. fotoları tek tek yeniden boyutlandırıp hepsini ekleyeceğim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri