Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand cherokee 5.2 v8 almayı düşünüyorum.
arkadaşlar yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.Tarık bey mengenler servisi anadolu yakasında nerede acaba
Merhaba arkadaşlar 2001 model suzuki vitaramı sattıktan sonra 1996 model grand cherokee almaya karar verdim bi araç buldum aslında kadıköyde galeride sahibinden ilan no 45008710 bu araç hakkında görüş ve önerileriniz nelerdir fiyat iyimidir.Birde istanbul anadolu yakasında bu aracı...
Aracım 1600 motor 2001 suzuki vitaradır.Araç orjinaldir.Boyası döşemeleri çok temizdir.4 çekeri sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.Araç düz vitestir.Brc marka sıralı sistem lpg mevcuttur ve ruhsata işlidir muaynesi daha yeni yapılmıştır 2011sonuna kadar geçerlidir.4lastik yenidir Goodyear...
Ynt: 2006 üstü suzuki jimnyler sürekli 4 çeker mi
Yardımınız için teşekkür ederim yalnız bi sorum daha olucak bu 2006 model üstü olanlarında düğmeyle araziye geçenlerde 4H ve 4L konumları mevcutmudur bide off-roadda otomatik şanzıman benim için sıkıntı yaratırmı
Merhaba arkadaşlar suzuki jimny almayı düşünüyorum 2006 model üstü öncelikle bu araçlar sürekli 4 çekermi yada 4h 4L konumları bulunuyormu arazide nasıldır off road için uygunmudur.Yakıt sarfiyatı nasıldır yardımlarınız için teşekkür ederim.