Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pino ile gidersiniz, sanırım 400 kg civarı. Ama karavan değişikliği yapmak istediğinizde araç işinizi görmeyecektir. Çeki demiri takmak ve işletmekte maliyet. Amaç bir yerden bir yere karavanı götürmekse eğer götürür tabi. Mesela benim araç 6ci vites ile ilerleyemiyor düz yolda, sizinde oyle...
1.4 turbo 140 HP 200 tork Astra ile başkent ares karavan 690kg çekiyorum. Bence benzinli araçla karavan cekilmemeli. Mümkünse araç değişikligi yapın uzun soluklu çekme karavan kullanacaksanız. Ben çok memnun değilim aracın karavan çekme performansindan. Sizinki de benzer olacaktır.
Yillardan beri yurtdışı yurtiçi gezilere çıkarım. Hiçbir zaman yanıma birini aramadım. Arayan da çok az gördüm. Bugün foruma girdim uzun bir aradan sonra sizin yaziniza benzer 2-3 başlık gördüm. Açıkçası yeni tanıdığın biriyle seyahate çıkmak çok mantıksız.kaldi ki hostellerde kalıp yeni...