Tce 90 Hp Clio Pino 2010 Çeker Mi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mlkshbykshn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,430

Mlkshbykshn

Yeni Üye
Aracım 1.0 Tce 90 HP 2023 Clio.
Pino 2010 karavan modelini düşünüyorum aracım çeker mi?
Ruhsat verisi 900 kg çeker şeklinde.
Pino 2010 modeli panel vs ağırlık toplamı söylenilen gibi 400-450 bandında mı?
Son olarak pino 2010 modelini tavsiye eder misiniz?şimdilik tek kriterim aracımın çekeceği en uygun karavanı almak

Aracım manuel. Dediğiniz sayfa 1200 kg kapasite gösterdi.
1.4 turbo 140 HP 200 tork Astra ile başkent ares karavan 690kg çekiyorum. Bence benzinli araçla karavan cekilmemeli. Mümkünse araç değişikligi yapın uzun soluklu çekme karavan kullanacaksanız. Ben çok memnun değilim aracın karavan çekme performansindan. Sizinki de benzer olacaktır.

1.4 turbo 140 HP 200 tork Astra ile başkent ares karavan 690kg çekiyorum. Bence benzinli araçla karavan cekilmemeli. Mümkünse araç değişikligi yapın uzun soluklu çekme karavan kullanacaksanız. Ben çok memnun değilim aracın karavan çekme performansindan. Sizinki de benzer olacaktır.
Aracı yeni aldım araç değiştiremem kısa vadede. Pino 2010 almayı düşündüğüm kişi 1.2 Fabia 67 HP ile Türkiye’de gitmediğim yer kalmadı deyince aklıma yattı açıkçası pino

Aracı yeni aldım araç değiştiremem kısa vadede. Pino 2010 almayı düşündüğüm kişi 1.2 Fabia 67 HP ile Türkiye’de gitmediğim yer kalmadı deyince aklıma yattı açıkçası pino
Pino ile gidersiniz, sanırım 400 kg civarı. Ama karavan değişikliği yapmak istediğinizde araç işinizi görmeyecektir. Çeki demiri takmak ve işletmekte maliyet. Amaç bir yerden bir yere karavanı götürmekse eğer götürür tabi. Mesela benim araç 6ci vites ile ilerleyemiyor düz yolda, sizinde oyle olacaktır. Hararet durumunu özellikle takip etmenizi öneririm karavan takılı iken.

Pino ile gidersiniz, sanırım 400 kg civarı. Ama karavan değişikliği yapmak istediğinizde araç işinizi görmeyecektir. Çeki demiri takmak ve işletmekte maliyet. Amaç bir yerden bir yere karavanı götürmekse eğer götürür tabi. Mesela benim araç 6ci vites ile ilerleyemiyor düz yolda, sizinde oyle olacaktır. Hararet durumunu özellikle takip etmenizi öneririm karavan takılı iken.
Araca zarar vermeden 70-80 km hızla yokuşlarda gerekirse 2. 3. Viteste gitmek işimi görecektir. O kadar çok çekmez yorumu aldım ki korktum açıkçası. Acaba çekmez diyenler 4.5. Vitesle rahat gitmek açısından mı söylüyorlar hiç devir kaybı yaşamadan 100 -110 bandında

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri