Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Doruk Dağcılık Etkinliğinde - Ansızca Kanyonu (18 Eylül 2011)
ellerinize sağlık :) hepsi çok güzel tekrar ordaymışım gibi hiseetim :D
Ynt: Gezenbilir İzmir; Alsancak Karaca Otel İftar Yemeği Görselleri
bu kadar şahane insanlar bir arada bir paylaşım içinde bulunmak çok güzeldi :) herkese tekrar teşekkürler
hepimizin emeğine sağlık :))))))))
Ynt: Gezenbilir; İzmir Evka-4 - Yamanlar Dağı Zirvesi - Doğançay Doğa Yürüyüş Duyurusu (08 Mayıs 201
hımm peki madem biz öyle yaparız :) yarın görüşürüz
Ynt: Gezenbilir; İzmir Evka-4 - Yamanlar Dağı Zirvesi - Doğançay Doğa Yürüyüş Duyurusu (08 Mayıs 201
pastayı sen getir biz neden getirelim alla alla :D tabi artık biz haftaya gelemiyoruz
arkas bisiklet şenliğine katılacağız :D
bu arada alsancak dan alan olur mu bizi yoksa direk bornovaya mı...
ben şortla gelecem kesin :D şapka da almam lazım yoksa bayırlırım kesin
biz nurfenle geliyoruz :))))))))
çünkü haftaya yokuz hepinize veda edelim,emekleriniz için :)
günaydın Murat... biz daha önce buraya çıktık mı ?
Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (10 Nisan 2011)
doğa da mutlu olmak ayrı :) ama aynı heycanı fotoğraflara bakarken yaşamak da başka güzel herkese çok teşekkürler :)
Ynt: Gezenbilir; İzmir Evka-6 - Yamanlar Dağı - Onur Mahallesi Doğa Yürüyüşü (03 Nisan 2011)
gürhannnnnn sana burdan da teşekkür ediyorum canım arkadaşım ya :)
rehberlerimiz ve sevgili dostlarımı da ayrıca teşekkür ederim.
hep birlikte olmak çok güzellllllllll