furkan_ankara kullanıcısının son içeriği

1. F

Wj 4.7 İçin kışlık lastik tavsyesi.

Ynt: Wj 4.7 İçin kışlık lastik tavsyesi. Çok teşekkürler siteyi inceledim http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=ORAT bu karşılaştırmayı göz önüne alarak general grabber at2 de karar kıldım. Ancak Türkiye'de mevcut olan 2 ebat arasında kararsızım. Orjinal ebat...
  2. F

Ynt: Wj 4.7 İçin kışlık lastik tavsyesi. Teşekkürler. Bahsettiğim yere gidene kadar 20 km asfalt kar buz oluyor orda pek rahat ettirmez gibi yoksa çok güzel lastik. Şu an bf goodrich all terrain t/a veya general grabber at2 düşünüyorum, bf iyi bir marka lastiğin yorumları da gayet olumlu...
  3. F

Ynt: Wj 4.7 İçin kışlık lastik tavsyesi. yok mu tavsiyesi olan :)
  4. F

Ynt: Wj 4.7 İçin kışlık lastik tavsyesi. İlginiz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz lastiğe baktım ancak kar buz performansından pek emin olamadım. Bahsettiğim yere gidiş yolu genelde asfalt kar buz oluyor o kısımda problem çıkarır mı? Karda buzda fren yapınca durmaz gibi bi izlenim bıraktı :)...
  5. F

Merhaba, Aracımızın üzerinde cooper discoverer H/T lastik bulunmakta ve maalesef kış koşullarında tam bir fiyasko. Aracı aldığımızda üzerinde gelmişti dişleri yeterli, kılcal kanallarını çokluğu kışlık lastik izlenimi verse de gerek çekiş gerek fren ve yönlendirme konusunda çok zayıflar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri