Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hangi Termos?
Ferrino extreme.
Kullanıyorum ve çok menunum. Ürün tanıtımlarında 16 saat dese de, en az 24 saat sonra bile içindeki suyla çay kahve içebiliyorsunuz.
Soğuk su için de süre yaklaşık olarak bu değerlerde.
Şu aralar hepsiburada.com'da indirimde görmüştüm.
Ynt: Makalu Uyku Tulumları (anapurna -30 , Enjoy -26) Tavsiye Eder Misiniz?
Cevaplar için teşekkür ederim. Ben de husky öncelikli düşünüyorum.
Az yer kaplaması benim için şu an için en önemli konu aslında, çünkü bisikletli turlarda kullanılacak ve çantanın birini tuluma ayırmayı kimse istemez...
Kışın rahatlıkla kullanabileceğim, -10 sıcaklıkta üşümeden rahat uyuyabileceğim bir uyku tulumu arıyorum.
Özellikle Makalu markasını merak ediyorum. Kullanmış olan ya da bilgisi olan arkadaşlardan bu konuda yorumlarını bekliyorum.
Aklımda bir iki marka ve model var.
Makalu anapurna -30
Makalu...
Ynt: Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında
Bilgi almak için konu açan ya da sorular soran arkadaşları küçümseyerek dalga geçerek ve tiye alarak yapılan yorumcuların hepsini şiddetle kınıyorum. Ukalalık etmeseler de insanlar sağlıklı bilgi edinse.
Yanlış birşey söylüyorsam düzeltin lütfen.
Ynt: Perşembe Günleri Antalya'daki Bisikletçiler
Merhaba Güneş,
Maalesef Antalya bu tür aktiviteler açısından kısır bir il. oysa çok gezilesi ve görülesi yer var ve yollar da çok müsait.
Haftasonlarında bu tür aktiviteler çok nadir oluyor. Olanlar da zaten arkadaş grupları olarak kendi...
Ynt: tur basladi bisikletle.ilgili bir soru
Merhaba Gökhan,
Bence bu bisiklet seçimine takılma, yola çıkmışsın zaten artık. Çok berbat arazilere girmediğin sürece ve iyi bir çift de dış lastiğin varsa o bisiklet seni 10 bin km götürür.
Ynt: Türkiye turum 1 Nisan'da Antalya'dan başlıyor
Memleketin herhangi bir köşesinde de olsa illa ki karşılaşırız :)
Rüzgardan kurtulup bir an önce yollara kavuşmanız dileğiyle.
Görüşmek üzere.
Merhaba Gökhan,
ilgilendiğin ve teklifin için çok teşekkür ederim.
Ama yolculuğu yalnız yapma taraftarıyım. Bu konuda tatsız deneyimlerim var maalesef. Bu konuda beni anlayışla karşılamanı rica ediyorum.
Bugünlerde Antalya'dan geçecek olursan...
Rotayla ilgili bilgi vermeyi unuttum kusura bakmayın.
Başlangıç Antalya.
Akdeniz
Ege
Marmara
İç Anadolu
Karadeniz
şeklinde devam ediyor. Ağırlıklı olarak kıyı şeridini kullanacağım. Dönüş yolunda rotada değişiklikler olabilir,o yüzden bölge...
Antalya'da yaşıyorum zaten. Şehir içinde herhangi bir bekleme yapmadan sahilden Muğla yönüne devam edeceğim.
Facebook'ta bir çok arkadaşla görüşme fırsatım oldu bu arada ama bisiklet tutkunu öneriniz için de teşekkür ederim. İrtibata geçeceğim...
Merhaba gezenbilir dostları,
Adım Murat. 1 Nisan'da Antalya'dan başlayacak olan Türkiye turum için hem tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak hem de rotam üzerindeki bisikletseverlerle tanışmak için bu konuyu açmak istedim.
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu
merhaba, ben Murat. 1982 dogumluyum.
Antalya'da oturuyorum. uzun zaman aradan sonra yeni Scoot sub 30'umla bısıkletlıler kervanına katıldım.
cnc operatörü olarak çalısıyorum.
en kısa zamanda da persembe aksamı bısıkletcılerı arasında olmayı umuyorum...
Ynt: Bısıklet Kaskı
bülent bey, davranısınız takdir edilesi. sizin gibi duyarlı insanların varlıgını gormek,dönüp kendi içimize bakarak neler yapabiliriz sorusunu tekrar hatırlamamıza vesile olacak. o cocuklar ve aileleri adına size tesekkur ederım.