Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar Serhat bey.Ben de İzmirde yaşıyorum ve 2004 model Ducato karavanım var. '2016 da toplam 7000 km Avrupa. ve 2017 de Bulgaristan ve Romanya turu yaptım. Bu yıl kısmet olursa eşimle birlikte norveç gezisi düşünüyoruz. Mayıs ayının ikinci haftası yola çıkmayı düşünüyorum.Yazınızı...
Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006)
İlginize teşekkür ediyorum.Evet geziyi motokaravanla yapacağız.Çok doğru söylüyorsunuz,esas güvenli olmayan yerler bilhassa büyük şehirler.
Gezimizi hayırlısıyla tamamlayalım,resimleri paylaşacağım.Saygılar
Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006)
Ben de ailece 4 temmuzda İzmirden yola çıkarak,yaklaşık 4000 km lik bir anadolu turu yapmayı düşünüyoruz.Rotayı şöyle belirledim,İzmir- yalova(orada bacanakta kalacağım)Sonra Yalova-akçakoca-ereğli-zonguldak-Bartın.Dahasonra tüm karadeniz sahili...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım çekme karavanla ilgili araştırma yaparken forum ilgimi çekti.Çekme karavan benim için yeni bir deneyim olacak sizlerden öğreneceğim çok şey var