gagarin kullanıcısının son içeriği

1. G

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

İyi geceler Serhat bey.Önerileriniz için teşekkür ederim.Yarın telefonla görüşmek üzere iyi geceler.
  2. G

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

İyi akşamlar Serhat bey.Ben de İzmirde yaşıyorum ve 2004 model Ducato karavanım var. '2016 da toplam 7000 km Avrupa. ve 2017 de Bulgaristan ve Romanya turu yaptım. Bu yıl kısmet olursa eşimle birlikte norveç gezisi düşünüyoruz. Mayıs ayının ikinci haftası yola çıkmayı düşünüyorum.Yazınızı...
  3. G

Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006)

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006) Teşekkür ederim.
  4. G

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006) İlginize teşekkür ediyorum.Evet geziyi motokaravanla yapacağız.Çok doğru söylüyorsunuz,esas güvenli olmayan yerler bilhassa büyük şehirler. Gezimizi hayırlısıyla tamamlayalım,resimleri paylaşacağım.Saygılar
  5. G

Ynt: Doğu Karadeniz Gezimiz (Haziran 2006) Ben de ailece 4 temmuzda İzmirden yola çıkarak,yaklaşık 4000 km lik bir anadolu turu yapmayı düşünüyoruz.Rotayı şöyle belirledim,İzmir- yalova(orada bacanakta kalacağım)Sonra Yalova-akçakoca-ereğli-zonguldak-Bartın.Dahasonra tüm karadeniz sahili...
  6. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım çekme karavanla ilgili araştırma yaparken forum ilgimi çekti.Çekme karavan benim için yeni bir deneyim olacak sizlerden öğreneceğim çok şey var

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri