gasılıst kullanıcısının son içeriği

1. G

Tahoe'yi biraz anlatırmısınız.....

Ynt: Tahoe'yi biraz anlatırmısınız..... İran rumuzlu erşat abi bana msj atmıştı taho ustası var numarasını verebilirim diye. Abi Ben sana msj atamadım ustanın telefonunu verebiirsen çok iyi olur bende taho buldum 2 tane pazarlık halindeyim iyi bir ustanın gerçekten faydası olur bende ankarada...
  2. G

Tahoe Sport % 90 Tamamlandı

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı tahoe leri incelediğimde esp li olanlarıda var acaba esp siz olması çok büyük bir eksikmi merak ettim İstanbulda bir araç buldum birde karabükte, pazarlık halindeyim ama birisinde esp yok diğerinde var ama esp olmayan araç nedense daha çok hoşuma gitt sizce esp...
  3. G

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı birde lpg ile kullanan arkadaşarımız varsa yakıtı nedir performans kaybı varmı ?
  4. G

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı teşekkürler formdan bi arkadaşımız bildiği iyi bir usta olduğunu soylemişti onunlada irtibata geçip temiz bir taheo bulmak istiyorum yardımlarınız için tekrar teşekkürler
  5. G

Tahoe'yi biraz anlatırmısınız.....

Selamlar 96 yada 97 3 kapı bir taheo almayı düşünüyorum. şehir içi kullanıcam araziye çıkmıcam nasıl bir araçtır parçası? servisi? masrafı? yakıtı? kronik bi arızası varmı? İlk arabam olucak kısmet olursa duruşuyla kükremesiyle hayran olduğum bir araç tavsiyelerinize önerilerinize bilgilerinize...
  6. G

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı herkeze selamlar bu siteye yeni üye oldum. Gerçekten aracınız çok güzel kazasız belasız kullanın inşallah. Bende yakın zamanda 96 veya 97 bir taheo almayı planlıyorum bu şahsıma ait ilk arabam olucak hüsrana uğramak istemiyorum. Nelere dikkat etmeliyim yardımcı...
  7. G

tahoe ?explorer??

Ynt: tahoe ?explorer?? selamlar.. bende bu siteye yeni üye oldum ve aynı sizin gibi 96,97 tahoe almayı düşünüyorum bu ilk arabam olucak ama bende bilmiyorum nelere dikkat etmeliyim bu arabanın artıları eksileri nelerdir. Bilgili abilerimiz arkadaşlarımız bize bu konuda yardımcı olurlarsa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri