gecekusu333 kullanıcısının son içeriği

1. gecekusu333

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu izmir'den denizli'ye slmlar ;)
  2. gecekusu333

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) cümleten hoşbulduk :)
  3. gecekusu333

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) cümleten hoşbulduk :)
  4. gecekusu333

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu cümleten slmlar :) izmirden Adil DERİCİ,corratec motion kullanıyorum. dağ bisikletini,dağda kullanmayı sevenler;yoldan çıkıp ormana dalmayı sevenler ve 3 günlük dünyada yapmadığına pişman olucağı herşeyi yapmaya kafaya koyanlar iletişim halinde olalım...
  5. gecekusu333

Tahoe Sport % 90 Tamamlandı

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı harika olmuş.bir tahoesever olarak hoşuma gitti doğrusu Allah kaza bela vermesin yoldan çıkarmasın diycem ama.... ;D
  6. gecekusu333

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herkese slmlar. ben izmirden Adil DERİCİ. doğa ve doğa sporları tutkunu biriyim. off-road turlarına hiç katılmadım daha önce,genelde mtb grubu olarak off-road ruhunu hissediyoruz :) izmirden aynı tutkulara sahip herkesle iletişim halinde olmayı isterim.doğa-doğa...
  7. gecekusu333

mrh arkadaşlar..

herkese izmirden slmlar.. ben izmirde ikamet eden,doğa ve doğa sporları tutkunu bir gencim. paraşüt biraz basit geliyor bana da sky diving / phoenix fly tarzı serbest atlayışlar daha çok cezbediyor beni.ancak bildiğim kadarı ile ülkemizde bunlar ya yok yada ben hala karşılaşmadım :) izmir...
  8. gecekusu333

İzmir

Ynt: İzmir slmlar.ben de izmirde yaşayan,gökyüzüperest bir doğa sporları tutkunu biriyim :) ancak paraşüt beni tatminkar etmiyor.uçuş elbiseleri ile yapılan (phoenix fly tarzı-sky diving tarzı) atlayışlar yapmak istiyorum ancak sanırım ülkemizde bunlar mevcut değil enazından hiç karşılaşmadım...

Geri