Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu tür aletlerde (jeneratör,hızar,çim biçme v.b. makineleri) karbüratöründeki benzin uzun süre kullanılmadığında beklerse karbüratörü tıkıyor. karbüratör temizliği yapmak lazım. cihaz uzun süre kullanılmayacaksa karbüratördeki son benzin bitinceye kadar çalıştırıp tüketmek lazım.
Merhaba olgun bey kolay gelsin tavanda yeriniz varsa bir tane daha hack yatak kısmının üzerine açarsanız iyi olur ama şunuda planlayın motorkaravanızda güneş paneli kullanacaksanız hacklerden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz yeriniz kalmaz.
Bende sprinter servis konusunda doğru dürüst bir servis bulamadım maalesef ustalar,kalfalar,çıraklar vurdum duymaz çok güvendiğim bir yerde baskı-balata değiştirdim. Eleman şanzıman civatalarından iki tanesini takmamış civata aldım takayım dedim meğerse yalama yapmış bana bunu bildirmiyorlar...
Hiç bir alete ihtiyaç yok yapacağınız sadece korktuğunuzu belli etmemek çünkü hissederler derler ki korktuğumuzda bir koku salgılarmışız. Köpeklerle karşılaştığınız anda hiç bir geri adım atmadan aksine üstlerine hafif bir şekilde yürüyebilirsiniz el kol hareketi yapmadan gözlerinizi köpeklerin...
Boya işlemi yaptıktan sonra dediğim malzemeyi saç kurutması tarzı aletle az ısı göstererek taban zemin şekline kolayca geliyor ve yapışıyor. ondan sonra tahta çıtalar arası taş yünü uygulamasıda güzel olur.
Kolay gelsin öncelikle araç bu hale gelmişken tabanına boya işlemi yapıp linkini kopyaladığım bu tarz ürünler le kaplarsanız kışın faydasını görürsünüz
Oto Araç İçi Yapışkanlı Ses Ve Isı Yalıtım Malzemesi 50x45 Cm - n11.com
Selamlar az önce karayolları genel müd. Çağrı merkezi 0850 460 60 60 ile görüştüm motokaravan aracımla fsm yi kullanabilirmiyim sordum ruhsatım m1 sınıf olduğu halde kullanamayacağımı söyledi görevli. Sistemde bekleyen 7 adet geçişim varmı yakında bildirim alırsınız dedi.
Aks aralığı 3,20 ve...
benim 2001 413 cdi sprinter araçta soket yuvarlak ve yanılmıyorsam 14 pin
14 pin den 16 pine çevirici kablolar var
teoman bey, bu kablo ile sizin kullandığınız model benim araçta çalışır mı ?