Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam 77 model cj 5 satmak istiyorum. hidrolik direksiyon önler disk fren motor şanzuman difransiyeller orjinal fakat araba 5 den 8'e uzatılmış daha doğrusu biz aldığımızda öyleydi kaporta iyi durumda fiyatı 13000 TL azda olsa pazarlık sünnettir aracın resimlerini en kıza zamanda yükleyeceğim...
Ynt: Toplamak için m38 veya 79 Model Cj5 Arıyorum
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim elde olmayan sebeplerden dolayı bu projeye ara vermek zorunda kaldım herkese ilgisi için tekrar teşekkür ederim
satılık 1992 model Land Rover 54.000. km. LPG`li 5+1 camlı koltuklu 4x4 arazi taşıtı ruhsata işli yıllık vergisi 80TL ruhsatta hernangi bir sorunu yoktur tüm evrakları tamamdır ve satışı hemen verilecektir. resimlerde görüldüğü gibidir. 0542 407 62 61 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz...
Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?
selam
ben cj enter ve LR kullanım hemde uzun bir süre doğu karadenizde olduğumuz için arazi şartları malum zaten bizim buraların arabaı malum jeep land lar fazla tutulmaz enter zaten piyasada sayılı ben cj diyorum her arabanın avantajı ve...