gkr3 kullanıcısının son içeriği

1. G

Nasıl Bir Bisiklet Almalıyım?

Ynt: Nasıl Bir Bisiklet Almalıyım? Herkese merhaba,(yeni bir başlık açmak istemedim) Motosiklete binen biri olarak bisiklete adeta hayranım.2 tekerlekli her vasıtayı doğal olarak seviyorum.2005 yılında satın aldığım Bianchi Vega MTB bisikletimi halen kullanmaktayım ve çok da keyif alıyorum...
  2. G

Müzik Yapmak İsteyen Var mı?

Ynt: Müzik Yapmak İsteyen Var mı? Orta derecede Klasik elektro ve akustik gitar bilirim.İleri seviyede ise bass gitar çalarım.Lise orkestrasında bassçıyım.Bass gitarla canlı performans tecrübem vardır.Ritim bilirim nota okurum armoni bilirim.İhtiyaç olursa içtenlikle yardım ederim.
  3. G

En Sevdiğiniz Enstrüman Hangisidir Neden?

Ynt: En Sevdiğiniz Enstrüman Hangisidir Neden? Rock Müzik severim.Gitar ve bas gitar çalarım.Ensturman olarak kontrabass ve piyano'yu tek geçerim ancak gitar olarak indirgersek bass gitar en büyük tutkumdur,hayatımın bir parçası adım attığım her adımımdır.Gitar ve bass gitarın ikisinide...
  4. G

Sizce Suzuki Jimny Şartlarıma Uygun Bir Araç mıdır?

Ynt: Sizce Suzuki Jimny Şartlarıma Uygun Bir Araç mıdır? Tayfun Bey tekrardan merhaba Öncelikle eski mesajlarım ve araştırmalarım dahil olmak üzere aklınızda bir nevi kalıcılık etkisi bırakmışım sanırım (boyumun uzun oluşunu bile hatırlıyorsunuz)dikkatli bir okuyuculuk gösterdiğiniz için çok...
  5. G

Ynt: Sizce Suzuki Jimny Şartlarıma Uygun Bir Araç mıdır? Merhaba, Ben şahsen 3k vitara düşünüyorum ama sadece zevk meslesi ben her aracın eskisini severim mela otobüs durağında bitane yeşil mercedes citara gelir arkadanda benzer hattan bir Ikarus yada man gelir.Ben şahsen ikarus veya man'ı...
  6. G

Ynt: Sizce Suzuki Jimny Şartlarıma Uygun Bir Araç mıdır? Daihatsu'dan vazgeçtim arkadaşlar.Suzuki'nin ondan birkaç gömlek üstün olduğunu farkettim.Jimny yada 3k vitara alırsam beni üzmeyeceği konusunda fikrim sabitleşti.Bu konu içinde bana yardım eden ve yazı yazan herkese çok teşekkürler.
  7. G

Ynt: Sizce Suzuki Jimny Şartlarıma Uygun Bir Araç Mıdır? Tekrardan selam, Aslında daihatsularada bakıyorum.Terioslara değil ferozolara.Gayet güzel araç.Bunu suzuki forumunda sormak ne kadar doğru bilmioyırum ama objektif yaklaşırsak hangisi ipi göğüsler.
  8. G

Ynt: Sizce Suzuki Jimny Şartlarıma Uygun Bir Araç Mıdır? yardım edici cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Ha birde ekleyim bu araç bekar arabası olacak.Öğrenci arabasıda diyebiliriz.Onun için bagaj istediği kadar küçük olsun benim için sorun yok.
  9. G

Herkese selamlar, Çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum daha önce lada niva ve jeep başlıklarında mesajlar yazdım ama suzuki başlığındaki ilk yazım bu. Yazı yazmasam bile jimny ve vitara hakkında hemen hemen her şeyi okudum sayılabilir.Açıkcası bu suzukileri tanıdıktan sonra satılık ilan...
  10. G

Range Görünümlü Niva

Ynt: Range Görünümlü Niva yaratıcı bir proje olmuş ancak sahibinin vermiş olduğu yardım ilanında okuduğum dan çalınmış olduğunu duyduğum araç.Ne yazık ki ülkemizde off road külütürü ve araç sevgisi külütrü olmadığı için yapılan emeklere de saygı yok.Burası TÜrkiye arkadaş.Keşke sahibi için...
  11. G

Vitara - Niva Karşılaştırma

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma Herkese selam, Üstadlar,Arkadaşlar,Yoldaşlarımız böyle bir konu açmışlar ve bence sitedeki en güzel ve başarılı karşılaştırma böümü olmuş.Ladacı var Suzukici var Jeepçi var Land Rovercı var.Daha ne olsun.Bu kadar uzun yazışmalar üzerine bende bir katkıda...
  12. G

RRC mi? Disco 1 V8 mi?

Herkese selamlar Çok uzun bir süre için tek araç olarak kalacaktır.Bu araç gerektiğinde beni sabahları ofise hafta sonları ve çeşitli etkinliklerde ise dağ tepe veya çamur içinde dolaştırabiliecek kapasitede olmalıdır.Aklımdan ve içimden defender geçiyor.O karizmayı o bakışları başka hiç bir...
  13. G

Jeep CJ-5,Lada Niva,Defender ve Discovery 1 arasında sıkıştım kaldım.

Ynt: Jeep CJ-5,Lada Niva,Defender ve Discovery 1 arasında sıkıştım kaldım. Düşüncelerim ve kararlarım iyice somutlaşmaya başladı.Marka olarak jeep'te karar kılmıştım.Model olarakta cj-5 düşünüyorum ancak dediğim gibi şehiriçinde çok fazla kullanacağım asfalt daha ağır basacak benim için.Zj...
  14. G

Ynt: Jeep CJ-5,Lada Niva,Defender ve Discovery 1 arasında sıkıştım kaldım. Tekrardan selam. Yazdıklarınız için çok teşekkürler.Bu yazıda ibremin hangi model ve markadan yana olduğunu ve son düşüncelerimi yazacağım. Öncelikle Discoveryden beklediğim enerjiyi alamadım.Discovery alırsam mutsuz...
  15. G

Herkese selamlar, Off-road aşkım ve arazi aracı tutkum küçüklükten beri cj-5 ile sürüyor.Daha sonra Lada Nivalara bakmaya başladım adeta niva düşüncesi bana cj yi unutturdu.Ya dur birde land roverlara bakayım dedim bir araştırıyım dedim defender ve disco 1 lere baktım.Aklım iyice...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri