Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sailing
evet metin abiyi tanıyorum. karşı klüpde kurslar veriyo hala. daha çok windsurfe ağırlık vermeye başladılar. ben askeriyede yapıyorum tabi öss nedeni ile hiç vakit ayıramıyorum artık.
Ynt: Yelken
Merhabalar.. ben de yelken yapıyorum. laser 4.7 kullanıyorum. Her ne kadar ara vermiş olup daha da ara vereceğime rağmen (öss sebebiyle) :)
Ynt: Sailing
Merhaba ben de yelkenciyim Kardeniz Ereğlide Yıldız Yelken Spor Klübünde yapıyorum.Laser 4.7 kullanıyorum. İdmanlara 1 sene kadar ara verdim ve vermeyede devam edeceğim öss nedeniyle. ama yinede elimden geldiğince buradaki yarışlara katılmaya çalışıyorum :)
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
Asıl ben teşekkür ederim herkese... Bütün hoşgörünüz ve sıcakkanlılığınız için :). Herşey çok güzeldi.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
Bizim çektiğimiz fotoğraflar da aşağıda verdiğim linkte, galeride. İsteyenler göz atabilir... =)) Teşekkürler
http://www.gezenbilir.com/galeri/thumbnails.php?album=237