gnr_ceren kullanıcısının son içeriği

1. gnr_ceren

Sailing

Ynt: Sailing evet metin abiyi tanıyorum. karşı klüpde kurslar veriyo hala. daha çok windsurfe ağırlık vermeye başladılar. ben askeriyede yapıyorum tabi öss nedeni ile hiç vakit ayıramıyorum artık.
  2. gnr_ceren

Videoları İzleyemiyorsanız

Ynt: Videoları İzleyemiyorsanız no I explorer, no cry :)
  3. gnr_ceren

Yürüyen, Yeni Bir Köpekbalığı Türü Keşfedildi

Ynt: Yürüyen, Yeni Bir Köpekbalığı Türü Keşfedildi :D:D
  4. gnr_ceren

Yürüyen, Yeni Bir Köpekbalığı Türü Keşfedildi

Ynt: Yürüyen, Yeni Bir Köpekbalığı Türü Keşfedildi Vay canına gerçekten çok güzelmiş :D
  5. gnr_ceren

Adrenalin Meraklılarına Rock Jumping

Ynt: Adrenalin Meraklılarına Rock Jumping Karamsar olmamak gerek. Denenebilir gibi :) Heycan gerek + kararlılık =kırık kol ayak + mutlu olmak demek :D
  6. gnr_ceren

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı wow. Siteyi ziyaret ettimde...Gerçekten harika.Eğitim verme olayıda güzel :)
  7. gnr_ceren

Bungee Jumping

Ynt: Bungee Jumping O adrenalini yaşamak isterdim... Yapılan bir yerde rast gelirsem denemek isterim :D :D
  8. gnr_ceren

Yelken

Ynt: Yelken Merhabalar.. ben de yelken yapıyorum. laser 4.7 kullanıyorum. Her ne kadar ara vermiş olup daha da ara vereceğime rağmen (öss sebebiyle) :)
  9. gnr_ceren

Sailing

Ynt: Sailing Merhaba ben de yelkenciyim Kardeniz Ereğlide Yıldız Yelken Spor Klübünde yapıyorum.Laser 4.7 kullanıyorum. İdmanlara 1 sene kadar ara verdim ve vermeyede devam edeceğim öss nedeniyle. ama yinede elimden geldiğince buradaki yarışlara katılmaya çalışıyorum :)
  10. gnr_ceren

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Asıl ben teşekkür ederim herkese... Bütün hoşgörünüz ve sıcakkanlılığınız için :). Herşey çok güzeldi.
  11. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Bizim çektiğimiz fotoğraflar da aşağıda verdiğim linkte, galeride. İsteyenler göz atabilir... =)) Teşekkürler http://www.gezenbilir.com/galeri/thumbnails.php?album=237
  12. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) :).geri kalanlarını galeriye yükleyeceğim..
  13. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) ..
  14. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) :
  15. gnr_ceren

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) :

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR