gokcenc kullanıcısının son içeriği

1. gokcenc

2003 grand choreke 245 65 17 lastık takılırmı

Ynt: 2003 grand choreke 245 65 17 lastık takılırmı Merhaba, 2007 jeep commander da orjinal ölçüleri 245 65 17 idi. 245 70 17 lastik taktım yol tutuşu performansı arttırdı. cooper marka arazi lastiği taktırdım. Tavsiye ederim.
  2. gokcenc

Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere

Ynt: Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere Merhaba kullandığım lastiklerin markası cooper dır . Boyutları ise 245 70 17 dir. Çok memnunum. tşk. http://www.cooperlastikleri.com/urun.php?id=7
  3. gokcenc

Ynt: Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere .
  4. gokcenc

Ynt: Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere
  5. gokcenc

6. gokcenc

Ynt: Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere merhaba Bi kaç resim daha. Tşk
  7. gokcenc

8. gokcenc

Ynt: Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere Merhaba Özellikle Kumbağ Naip arası oldukça cazip o kısımda araç trafiği yok. Çamur deniz manzara vs ne isterseniz bolca bulabilirsiniz. Ayrıca gectiğim alanda yazları yamaç paraşütü yapılıyor. Marmara ve avsa adasına tepeden bakıyor. tşk.
  9. gokcenc

Ynt: Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere Merhaba, Makine arızalı olduğu için fazla fotoğraf çekmedim. Bu hafta sonu o tarafa gitmeyi planlıyorum. Bol bol fotoğraf çekip sizlerle paylaşacağım. tşk
  10. gokcenc

Ynt: Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere Merhaba, Fotağraf makinesi ıslandığı için güzel çekimler alamadım. Elimde olan bir kaç fotağrafı çekim kötüde olsa paylaşmak isterim . Yakın zamanda bir daha aynı bölgeye gitmeyi planlıyorum. Daha iyi fotoğraflar gönderme şansım olacaktır. Saygılar.
  11. gokcenc

Jeep commander cooper ds 245 70/17 arazi performansı arttı

Ynt: Jeep commander cooper ds 245 70/17 arazi performansı arttı Merhaba Kodu yanlış yazmışım. Kullanmış olduğum lastikleri aşağıdaki linkte inceliyebilirisniz. Tşk. http://www.cooperlastikleri.com/urun.php?id=7
  12. gokcenc

Geçen hafta sonu yağmurda selde bata çıka jeep commander ile Tekirdağ Uçmakdere Hoşköy Mürefte bölgelerine güzel bir gezi oldu.
  13. gokcenc

Jeep commander cooper ds 245 70/17 arazi performansı arttı

Jeep Commander orjinal lastik boyutu 245 65 17 idi. Cooper marka arazi 245 70 17 dst lastik ile deştirdim. Tekirdağ Uçmakdere gezim sırasında hafta sonu test ettim. Arazi performası arrtı. Asfalt yolda da ses dışında bir sıkıntı yaşamadım. Ama yakış biraz arttı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri