Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Lr Discovery
merhabalar yasin bey. aslında araçlar Lr bölümünde de bahsetmiştim. satış sebebini oradan da görebilirsiniz. kayseride uygun bir parsel buldum kaçırmak istemiyorum. aracımı satmaktan da çok emin değilim aslında. imkan bulunca tekrar almak zor bir. ayrıca bu gün...
Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı
bak bunu hiç düşünmemiştim. fakat disco 3 ve 4 ün motoru yenilendiğine dair ilanlarda okuyordum. demek sebebi buymuş. bende aracımı satışa çıkarmıştım vaz mı geçsem ne..
Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen
Discoarı sınıflandırın özellik ve model farkların. Göre sonra her sınıfı kendi içinde değerlendirin. Örn.Motor hacimleri,yakıt türü, Motor özelliği,model,iyileştirme özellikleri vb.
Evet kıvanç bey. Benim için zor bir tercih.aracımı alırken de böyle bir. Parselden vaz geçerek almıştım. Çocuklar büyüyünce böyle bir yerde ihtiyaç oldu. Kendimi hazır hisseder etmez yine disco derim. Nasip olursa.
Selamlar arkadaşlar. Bu gün uygun bir parsel buldum. Bu parseli almak için aracımı aracımı üzülerek satmayı. Düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar görüşebiliriz.henüz malum siteye ilan vermedim. Discom henüz gezme. Hatırası olan kirletiyo. Duruyor...
Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı
gün içinde biraz takip ettim kafamda biraz cevap oluşturmuştum umarım şimdi kendimce bir iki cümle yazabilirim.
evvela formda duayen sayılan ustalar var özellikle ''LR'' alanında dikkatle takip ediyorlardır. onların ilgisini buraya çekmek, başlık için iyi...
Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5
youtube deki amigo ne işe yarıyor bi anlatan olursa iyi olur. Ankaraya gidince bende yaptırayım. selamlar
Ynt: Land Rover Servıs Hızmetlerı,expertız Ve Yedek Parca
Adem bey çok teşekkür ederim akşam deneme yaparken araç yükselmişti indirememiştim. Üçlü ikaz lambası da söndü. Herkese çok teşekkür ederim.
Ynt: Land Rover Servıs Hızmetlerı,expertız Ve Yedek Parca
Bu iyi oldu. Araç yükseltme. Düğmesinde yukarıyı gösteren ok işaretini var. Yani düğmeye basınca araç yükselir diye anlıyorum. Tekrar önceki haline,normale nasıl döner. Şimdiden teşekkür ederim