Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Zj Yan Basamak Orjınal
Merhaba benim 93 4.0 zj var sizin yan basamaklarla ilgileniyorum tel numarası veririseniz görüşelim off roadcuyuz külübünde ilanızada tel numaramı attım görüşmek üzere
Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi
Ama şöyle bir durum var kışın lpg 3 lira idişimdi 2.30 sibop sesi fazlalaştı fakat sibop ayarı yapılmıyormuş diye söylediler bana bu doğrumudur
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye girip yazamadım yaz geldi bizim jeeplerede bayram geldi şehir dışı 450 krş ben kışın 800 krş yakardım hep yaz olsun arkadaşlar size birşey danışmak isterim beni araç 4.0 motor 1993 model zj son zamanlarda sibop sesi gelmeye...
Ben teşekkür ederim mustafa bey acı ama gerçek bu :)) ama ben çok memnunum bu paraya böyle konfor sağlamlık hangi aracda var sizce :)) herkese iyi kandiller diliyorm
Bende anlamadım nasıl bir iş bu kafayı yiçem zj4.0 hergünnnnnn kullanıyorum 120 mil ve 50 lt gaz nasıl olutor bu 50 tl ile 120 km tebrikler
Ynt: Grand Cherokee Alacağım Yardımlarınızı Bekliyorum
Benim kullandığım arabanın aynısı rengine kadar:) ankaraya 1,5 depo benzinle gidip geliyordum hesabını siz yapın :) depo 100 lt miydi çok iyi hatırlamıyorum fakat 1,5 depo yaktığını çok net hatırlıyorum bu uzun yolda ve sıfır km alınmış bir...
Ynt: Grand Cherokee Alacağım Yardımlarınızı Bekliyorum
Bende uzman değilim fakat 17 yıllık makam söforüyüm vx 100 tam 5 sene kullansdım sıfır aldık 250binde sattık bügüne kadar kullandığım en harika arabaydı ama benzin derseniz:) haliyle yakıyordu bende zj 4.0 var 1993 model 116000 milde tam...