Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye Kamp ve Karavan Derneği üyesiyim. Her ayın ilk Cumartesi günü saat 12:30'da Ulaşan Otel'de öğle yemeği buluşması oluyor. Öğle yemeği yenip, yeni katılımcılarla tanışıyoruz ve sohbet... Gençleri ve ruhu genç olanları derneğimize bekliyoruz. Etkinlikler, kamplar ve organizasyonlar için...
Çok fazla detay bilmiyorum ama tek bildiğim 26 Nisan'da durdurulan proje çizim vs. işleri altı ay süresi ile uzatılmış. Yöentmelik vs. değişiklikleri zaten geçen sene değişmiş ama uygulama tarihi olarak 26 Nisan tarihi verilmiş, duyuru yapılmadığı ve itirazlar dolayısıyla da altı aylık bir...
Hayırlı olsun... Kendi yapmak isteyen, imkanı buna yeten arkadaşlar için son tarih 26 Ekim 2017...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar, aracınızın projesini çizdirdiniz mi? Şu an Proje Çizim konusunda bir sorun var galiba. Projeciler 26 Nisan tarihinde durdurulduğunu söylüyorlar. Bu konuda bizi aydınlatabilir misiniz?
Merhabalar, proje işleri şu an duraklamış diye duyum aldım. Gelişmelerden haberi olan var mı? Aracı aldım, yavaş yavaş içine başladım derken... Beklemedeyim...