gokhanyolcu kullanıcısının son içeriği

1. gokhanyolcu

Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz.....

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği üyesiyim. Her ayın ilk Cumartesi günü saat 12:30'da Ulaşan Otel'de öğle yemeği buluşması oluyor. Öğle yemeği yenip, yeni katılımcılarla tanışıyoruz ve sohbet... Gençleri ve ruhu genç olanları derneğimize bekliyoruz. Etkinlikler, kamplar ve organizasyonlar için...
  2. gokhanyolcu

Gezenbilir İllere Göre Karavancı Listesi

ANKARA 19- Gökhan Yolcu gokhanyolcu VW Transporter T5 Motokaravan Camper :wink:
  3. gokhanyolcu

Ankara Kamp Ekibi

Okan, beni de haberdar et lütfen... :wink:
  4. gokhanyolcu

2017 Karavan Buluşma Tarihleri Yada Planları Olan Var Mı?

Kasım ya da Aralık aylarında bir kamp organizasyonu var mı düşünülen?
  5. gokhanyolcu

Panelvan Motokaravan Dönüşümü Ruhsatı

26 Ekim'e kadar bitirebilirseniz yapabilirsiniz... Genelde bu konuda projeciler problem çıkarıyorlar. Bir sorunuz olursa Cevdet Çelikörs - 05323216485
  6. gokhanyolcu

Türkçe Karavan Bloglari...

Ve pek yakında; Yolcu Yolunda Gerek – Yolcu Yolunda Gerek SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. gokhanyolcu

Türkçe Karavan Bloglari...

Hello • Vanderground SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. gokhanyolcu

Araç Seçimi Için Önerilerinize Açığım

Sök tak yapacaksanız, VW Transporter... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. gokhanyolcu

Motokaravan Ruhsat Çıkarma

Çok fazla detay bilmiyorum ama tek bildiğim 26 Nisan'da durdurulan proje çizim vs. işleri altı ay süresi ile uzatılmış. Yöentmelik vs. değişiklikleri zaten geçen sene değişmiş ama uygulama tarihi olarak 26 Nisan tarihi verilmiş, duyuru yapılmadığı ve itirazlar dolayısıyla da altı aylık bir...
  10. gokhanyolcu

Hayırlı olsun... Kendi yapmak isteyen, imkanı buna yeten arkadaşlar için son tarih 26 Ekim 2017... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. gokhanyolcu

Bir nevi; 'sıçtık' gibi bir durum yani... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. gokhanyolcu

Motokaravan Ruhsat Panelvan

Ben de her başlıkta bunu soruyorum ama henüz kimseden bir cevap gelmedi... [emoji19] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. gokhanyolcu

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Merhabalar, aracınızın projesini çizdirdiniz mi? Şu an Proje Çizim konusunda bir sorun var galiba. Projeciler 26 Nisan tarihinde durdurulduğunu söylüyorlar. Bu konuda bizi aydınlatabilir misiniz?
  14. gokhanyolcu

Merhabalar, proje işleri şu an duraklamış diye duyum aldım. Gelişmelerden haberi olan var mı? Aracı aldım, yavaş yavaş içine başladım derken... Beklemedeyim...
  15. gokhanyolcu

Transporter T5 Yüksek Tavan Karavan

Hayırlı olsun... Darısı bana... :smiley:

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz