gökşan kullanıcısının son içeriği

1. gökşan

Araz araci takasli coupe

Ynt: Araz Araci Takasli Coupe 2000model 3.2frontera ile takas olurmu
  2. gökşan

yozgatta kimler var

Ynt: Yozgatta Kimler Var slm arkadaşlar duyuyorum artık yozgattada offroad yapanlar varmış ama paylaşım yok hiç şöle gezdiniz yerlerin resmini vidyosunuda paylaşsanızda bizde memleket hasreti gidersek sevinirim saygılarımla ankaradan yozgatlı ekrem
  3. gökşan

Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum

Ynt: Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum ostim güven otoda 2.2 araçlar vardı orya bi sorsanız belki vardır
  4. gökşan

Buda Benim Yeni Canavarım

Ynt: Buda Benim Yeni Canavarım aracınız hayırlı uğurlu olsun bol çamur aksiyonlu ve kazasız binmeniz dileğiyle
  5. gökşan

Gezenbilir Yozgat Grubu

Ynt: Gezenbilir Yozgat Grubu slm yozgatlı hemşerilerim bu konu baya eskimiş canlandırın biraz bakın yozgattan buraya gelen bi arkadaş vardı ben onuda götürdüm kısa bi geziye baya memnun ama anladığım kadarıyla yozgatta jipleri asfalt kullanıyonuz size kısa bi tiyo bek zevkli oluyo bir iki...
  6. gökşan

Frontera 3.2 Salıncak Burcu Ve Rölanti Sensörü

Ynt: Frontera 3.2 Salıncak Burcu Ve Rölanti Sensörü ben ısuzudan komple öntakım yaptım ama fişekleride almıştım sağlam çıkınca değiştirmemiştim opelle ısuzuyu kıyaslarsan yarı yarıya düşüyor fiyat sağlamlık süper hemen hemen bir yıl oldu offroaddada kullanıyorum ben bi sıkıntı yaşamadım
  7. gökşan

Frontera 3.2 Salıncak Burcu Ve Rölanti Sensörü

Ynt: Frontera 3.2 Salıncak Burcu Ve Rölanti Sensörü slm hocam araştırma azminiz için size teşekkürler ama kısa bi tiyoda ben vereyim 3.2 frontera için ön takım malzemesi ısuzu olarak bula bilir vede birebir taka bilirsiniz
  8. gökşan

Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım

Ynt: Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım ankarada yıldız sanayide japoncularda vardır mutlaka ön tekerleğin sağ sol değişiyor ne taraf bozuksa söylerseniz direk oluyor kablosunuda kesip eski kabloya lehimledinizmi işlem tamam
  9. gökşan

Ynt: Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım ben hurdacıdan almıştım ebatları bi kağıda çizipgittim mitsubişi dışardan bakınca yakın geliyordu hurdacı görünce bu kia dedi ve verdi bende taktım ama inan model hatırlamıyorum ama ben 50 tlye almıştım numune ile gidilirse hurdacıya kesin çözülür
  10. gökşan

Ynt: Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım slm arkadaşlar bu aracın enbüyük problemi abs sensörüdür ama bu araca kia sorentonun sensörleri oluyor soketler farklı ama soketin eskikini kullanırsanız sensör aynı bizzat kendim taktım
  11. gökşan

Pazar-evci Yaylası-karagöl Çubuk Geçişi 27.10.2013

Ynt: Pazar-evci Yaylası-karagöl Çubuk Geçişi 27.10.2013 abi ellerine sağlık güzelkareler yakalanmış güzel geziydi
  12. gökşan

Ynt: Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım BUYRUN BENDEDE 3.2
  13. gökşan

Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor

Ynt: Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor slm aracın 4 çekere geçmemesindeki sebepler 1:aracın motor bölümünde vestenhausun yanında ikitane valf var onlardan geçmez 2:arazi şanzumanının aracın sağ tarafına dekgeliyor iki fişli muşür var kablolar veya muşür arıza...
  14. gökşan

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. slm bütün islam aleminin ve gezenbilir ailesinin ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
  15. gökşan

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bütün islam aleminin ve gezenbilir ailesinin kandilini kutlarım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri