Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Yozgat Grubu
slm yozgatlı hemşerilerim bu konu baya eskimiş canlandırın biraz bakın yozgattan buraya gelen bi arkadaş vardı ben onuda götürdüm kısa bi geziye baya memnun ama anladığım kadarıyla yozgatta jipleri asfalt kullanıyonuz size kısa bi tiyo bek zevkli oluyo bir iki...
Ynt: Frontera 3.2 Salıncak Burcu Ve Rölanti Sensörü
ben ısuzudan komple öntakım yaptım ama fişekleride almıştım sağlam çıkınca değiştirmemiştim opelle ısuzuyu kıyaslarsan yarı yarıya düşüyor fiyat sağlamlık süper hemen hemen bir yıl oldu offroaddada kullanıyorum ben bi sıkıntı yaşamadım
Ynt: Frontera 3.2 Salıncak Burcu Ve Rölanti Sensörü
slm hocam araştırma azminiz için size teşekkürler ama kısa bi tiyoda ben vereyim 3.2 frontera için ön takım malzemesi ısuzu olarak bula bilir vede birebir taka bilirsiniz
Ynt: Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım
ankarada yıldız sanayide japoncularda vardır mutlaka ön tekerleğin sağ sol değişiyor ne taraf bozuksa söylerseniz direk oluyor kablosunuda kesip eski kabloya lehimledinizmi işlem tamam
ben hurdacıdan almıştım ebatları bi kağıda çizipgittim mitsubişi dışardan bakınca yakın geliyordu hurdacı görünce bu kia dedi ve verdi bende taktım ama inan model hatırlamıyorum ama ben 50 tlye almıştım numune ile gidilirse hurdacıya kesin çözülür
slm arkadaşlar bu aracın enbüyük problemi abs sensörüdür ama bu araca kia sorentonun sensörleri oluyor soketler farklı ama soketin eskikini kullanırsanız sensör aynı bizzat kendim taktım
Ynt: Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor
slm aracın 4 çekere geçmemesindeki sebepler 1:aracın motor bölümünde vestenhausun yanında ikitane valf var onlardan geçmez 2:arazi şanzumanının aracın sağ tarafına dekgeliyor iki fişli muşür var kablolar veya muşür arıza...