GomerciN kullanıcısının son içeriği

1. GomerciN

Motosiklet Kazalarında Yaralanmalar

Ynt: Motosiklet Kazalarında Yaralanmalar 50 kere görmüşümdür bu fotoğrafı elemanın ceketini ters giydiğini farketmemiştim hiç :)
  2. GomerciN

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Regal Raptor DD250E 9B ilk motorum benim de cruiser görünümlü, enduro ruhlu :)
  3. GomerciN

Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz?

Ynt: Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz? 250'lik Regal Raptor var bende, bu sene Şubat ayında aldım (nitekim sürmeyi de o aralar öğrendim) ya kilometre göstergesi bozuk, ya da 17000'i devirdim bile 8) (maşallah deyin :) )
  4. GomerciN

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Askerden sonra kısmetse Çin malı olmayan sağlam bir motor alayım, o zaman görün beni siz Eskiden haritaya bakınca Eskişehir'e uzak derdim, şimdi Hindistan'a yakın diyorum, oradan hesap edin :) Allah hevesimi eksiltmesin, kaza bela vermesin, ne diyeyim...
  5. GomerciN

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Son gezimde Hatay'da sıcağa dayanamayıp montu çıkarmış, dirsek korumayı takmıştım, kıyı şeridinden Antalya'ya, oradan içerilerden İzmir'e kadar hemen hemen hep bu şekilde sürdüm, sonuçta fırın sütlaç gibi yarısı beyaz, yarısı yanık bir şey oldum :)...
  6. GomerciN

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ben de tanıtayım bari kendimi :) İsmim Ömer, aslen Mersin'liyim fakat Ankara'da yaşıyorum 26 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim. Daha 6 aydır motora biniyorum ama motorsuz geçen yıllarımın acısını çıkarmaya çalışıyorum her fırsatta :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri