Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen
Mehmet bey Öncelikle hayırlı olsun
Sizin plan benim geçen yıl başlayıp halen ufak ufak devam ettiğim karavan çalışmamın nerdeyse aynısı benim de önerim ranzaların ayak ucunu biraz dar baş kısmını biraz geniş tutmak bence daha...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)
Atila abi uzun bir aradan sonra Tekrar merhaba ne kadar yazmasamda sizi takip ediyorum Emeğinize sağlık güzellikler katlanarak gidiyor Maşallah
Abicim benim sizden bir ricam olacak " Yemek masasının duvara gelen kısmındaki tak...
Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?
Uzun bir aradan sonra Tüm saygıdeğer Abi'lere ve kardeşlere Merhabalar Herkese Kolay gelsin..
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)
Atilla abi öncelikle yeni aracın hayırlı olsun. Çalişmalar son hız gidiyor gene kolaylıklar diliyorum.
Ynt: Yapımına Başlayacağım Ducato Camper Aracımız için Yardım Fikir ve Önerileriniz?
Ali bey , Cahit bey öncelikle teşekür ederim. Allah'a şükür aksilik yok fakat durağan bir dönemden çıkmak üzereyim. sebebide iş güç karavanın yapımına vakit kalmadı ama tekrar başlamak üzereyim herkese saygı...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Rıfat abi çook güzel olmuş senin arkadaşın elinde fazla yokmu sarma sisteminden ;) :D ;D
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Atilla abi birde Antalyada birinde 3-5 adet 24 volt güneş paneli var 180 200watt bu paneller bizim dukatolara nasıl uyarlanır bir yolu varmı( aküm 12 volt hazır ona göre )
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Atilla abi teşekürler benim yapım işleri şu an duraan fakat güneş paneli halen almadım sizinkini kaçırdım devamınıda bulamıyorum en azından sizin fiyatlara diğer satıcılarda herkez kendi sattığı ürün haricini...
Atilla abi tentede bisikletlik de çok güzel olmuş hayırlı olsun
ben farkedemedimmi bilmiyorum ama Tenteyi güneş paneli olarak yaptığınız siyah profilleremi bağladınız yoksa farklı bir işlemmi yaptınız...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Rıfat abi şaka maka bitti gitti be abi Elinize kolunuza sağlık Mutlu mutlu nice günler geçirirsiniz ailecek bu karavanda... :D :D :D