gulbinb kullanıcısının son içeriği

1. gulbinb

Seyfe Gölü'nde Su Şenliği (10-11 Temmuz 2010)

Ynt: Seyfe Gölü'nde Su Şenliği (10-11 Temmuz 2010) Fotoğraflardaki güzellikler harika paylaşımlarınız için çok teşekkürler....
  2. gulbinb

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Sevgili hephahistos arkadaşım fotoğraflarının tümü çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler ;)
  3. gulbinb

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Her geçen gün büyüyen gezenbilir ailesiyle bir festivalde daha nefis zamanlar geçirdik uğraşan emek veren arkadaşlara çok teşekkürler...
  4. gulbinb

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Oğlan üniversiteye hazırlanıyor hatırlarsan yağmurlu bir günde getirmiştim trakinge sizler taşımıştınız ilk ve son oldu, çocuğun doğa hayatı başlamadan bitti:) Gezenbilirde benim yeğenim fotoğraf bölümünde ben onun...
  5. gulbinb

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Selam Güçlü Evet benim! Epeydir görüşmüyoruz (ben 5 yıldır Kızıltoprakta yaşıyorum onun için karşılaşmıyoruzda ) sen ne zamandır bu siteye takılıyorsun ben kamplarını kaçırmıyorum bu etkinlikte varmıydın ben görmedim...
  6. gulbinb

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Ben Gülbin Merhaba Haklısınız sizinle ve eşinizle doğru düzgün tanışmadık ama San'la muhabbeti epey ilerlettik.Benim için çocuklarla (San, Kayra ve Toprak) ateş başında geçirdiğim anlar çok keyifliydi. Bundan sonraki...
  7. gulbinb

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Merhabalar Benim için yine çok güzel bir kamp etkinliği oldu uğraşan herkese teşekkür ederim . Ateş başı eğlencesi çok keyifliydi. Pazar yenilen nefis menemen ve muhlama hala aklımda yapımda emeği geçenlere...
  8. gulbinb

Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor!

Ynt: Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor! süper bir işe kalkışmışsınız utanmasam 48 yaşındayım benide kabul etsenize diyeceğim :)
  9. gulbinb

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Bende geliyorummmmm. ÇADIR: 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) 06- Ufuk SARNIK (ufuk) 07- Adil Alkuş (Adil) +1 08-...
  10. gulbinb

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Gece herşeyiyle çok güzeldi, paylaşılan fotolarda öyle, fatih video ile taçlandırdın herkese çok teşekkürler...
  11. gulbinb

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Bir Gezenbilir etkinliği daha sona erdi adına yakışır bir etkinlik oldu. Topuk yaylası doğasıyla nefes kesen bir yerdi . Organizasyonlar gayet keyifli, dostluklar çok sıcak, yenilenler paylaşımlardan ötürü çok lezzetli...
  12. gulbinb

Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008) çok keyifli bir kamp oldu iyiki varsın gezenbilir :)..bugün istanbula uyum sağlamaya çalışıyorum zor olacak :( başlarına küçük aksilikler gelen arkadaşlara geçmiş olsun, yeni kamplarda görüşmek üzere her...
  13. gulbinb

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008) Sevgili Gezenbilir Ailesi Çok güzel bir etkinlik oldu emeği geçen herkese teşekkürler..
  14. gulbinb

Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008) Merhaba Uzuuun gecenin ardından uyumadan bir gün geçirip bugün işe giderek haftaya çok yorgum başlamış oldum. Ayaklarım şiş ama güzel bir geceyi güzel insanlarla geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Katkısı olan...
  15. gulbinb

Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğrafı

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğrafı Küçük digital makinamla çok güzel olmasada gidilen yerler ve gidenler keyifli olunca bende geliyorum... Katılımcı listesi: 01- Mustafa Tekiner 02- Emine Tekiner 03- Caner Cangül 04- Sedat Açıl 05- Ufuk Sarnık 06- Pınar Karaçar 07-...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri