gülboy kullanıcısının son içeriği

1. G

Magellan Gps'ye Google Earth Haritası Yükleme

Ynt: Magellan Gps'ye Google Earth Haritası Yükleme mrblar bende de magellan triton 500 var google earth harita yükleme işlemini nasıl yaptınız ayrıntılı anlatma imkanınız varmı teşekkürler
  2. G

Magellan Triton 500

Ynt: Magellan Triton 500 merhabalar yurt dışından gelen trition 500 gps aletime türkçe menü yüklettim kullanma klavuzuda mevcut ama aleti kullanmakta zorlanıyorum önceden işaretlediğim noktaya birdahaki sefer gittiğimde 15 20 mt kala pusula başka yönü gösteriyor ve mesafe uzuyor,menüde alarm...
  3. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz güzel paylaşımlar olur inşallah
  4. G

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz güzel paylaşımlar unutulmaz anılar yaşamak dileğiyle
  5. G

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar bende izmir aliağadan deniz balık tutkunu teknesi olan bir amatör balıkçıyım magellan trition 500 cihazım bulunmakta herkese slmlar
  6. G

Magellan Explorist 500

Ynt: Magellan Explorist 500 mrblar bende yurtdışından magellan trition 500 getirtim türkçe menüyüde yüklettim,elimde türkçe kullanma klavuzu olmasına rağmen bir türlü tam anlamda aleti kullanamıyorum.kaydettiğim noktaya gittiğim zaman 15 20 mtre kala başka yönü tarif ediyor ve mesafenden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri