Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dünyanın en pahalı fotoğrafı
Şimdi Ren nehri bu kadar temiz olmadığından alan kişinin bu sularda anısı var diye düşünüyorum :) gerçekten merak ettim gerçek boyutuyla ilgili aşağıdaki fotoğrafı buldum
Ynt: alternatif nisan-dugun fotoları
evet değişik olmuş Tebrikler istanbulda birçok değişik mekan var bunu yapabilecek tekirdağ için değişik fikri olan var mı ?
Ynt: Edirne Fotoğrafları
merhaba :)
çok sık girme fırsatım olmuyor maalesef.. Yazılanları yeni okudum. Öncelikle yazılan her yorum için ayrı ayrı teşekkür ederim
olumlu veya olumsuz her yoruma açık olduğumu belirtmek isterim. başlıkta da yazdığım gibi fotoğrafçılık kursuna başladığımda...
Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar
çok etkileyici teşekkür ederim paylaşımınız için
ben de aşağıdaki linkte 2.Dünya savaşı fotoğraflarını paylaşmak istiyorum çok hüzünlü ve düşündüren kareler var
sevgiler ..
http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/galeri.aspx?galleryId=5238
gülşah
Ynt: Bolu Yedigöller Kampımız Bitti (28 - 30 Ağustos 2010)
Merhabalar
yedigöller benimde çok görmeyi istediğim bir yer fotoğraf çekmek için cennet huzur dolu fotoğraflarınızdan çok iyi yansıtmışsınız paylaşım için teşekkürler yaprak döküm zamanı gitmemi tavsiye eden arkadaşlarım var ilk defa...