Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği
Arkadaşlar bütün Sakaryalıları toplayalım o zaman en uygun zamanda bir etkinlikte buluşabiliriz mesela:)
Ynt: Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)
Hafif offroad öylemi tebrik ediyorum çok güzel görüntüler.. hafifse ağırı merak ediyorum!
Ynt: Fotoğraflarla Sakarya
Onu bilemiyorum tamam konuşuruz hatta Kenan Hocamız var bu konuyu onlada konuşursan süper olur bence Sakarya grubunda geldiklerinde görüşürsünüz
Tabi anlıyorum ben denemedim o yüzden yorum yapamıcam umarım en kısa zamanda onuda denerim.
Yürümeden olurmu o tadı almak lazım sizide aramızda görmekten mutlu oluruz eminim sonra bırakamıcaksınız:)
İstanbuldan kaç kişi gelir bilmiyorum Murat ama bizim grup önceki gibi olur zaten tepki yürüyüşü olacak bu ocaklar için şelaleye çıkıp gelcekler sonra sizin köydeler çayınızı içecekler:)ama ben yokum gelemiyorum çalıştığım için:(
25-30 kişilik bir gruptu dolayısıyla ufak çapta araç(otobüs) tutuldu.Özel araç derken bunu kastettim.Zaten köye gidene kadar yolda zorlayıcı bir durum yoktu.Çok fazla zorlayıcı dersem daha doğru olur sanırım:)bi ara ufak...
Bu hafta var aslında ama cumartesi ve ben malesef o gün çalışıyorum:(siz neler yapıyosunuz varmı etkinlikleriniz yakın zamanda size katılalım...Bu hafta İstanbuldan gelen grupla Akıncılara tepki yürüyüşü var aslında
Ynt: İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ...
İlginiz için teşekkürler,şunu sormak istedim çevresinde off-road için uygun gördüğü alanlar var gezi düzenlemek istiyosa bunun için herhangi bi izne gerek yok değilmi ve daha önce orda bu tür etkinlikler yapılmamışsa keşif gezisimi yapılması...