gulsahkocaman kullanıcısının son içeriği

1. G

Gezenbilir Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği

Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği Arkadaşlar bütün Sakaryalıları toplayalım o zaman en uygun zamanda bir etkinlikte buluşabiliriz mesela:)
  2. G

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya Merakla bekliyor olacağızz...Bende yoğunluktan hiçbir yere kımıldayamıyorum.Sakaryalılardan yardımda istiyorum tabikiii:)
  3. G

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya Evet farkındayım yetemiyo hiçbir şekilde ama elimden geleni yapmaya çalışıyorun...tek başınada olmuyo:(
  4. G

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya Anlıyorum umarım tatlıya bağlanır bizimkiler gidip dönsünler bakalım neler olacak...
  5. G

Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)

Ynt: Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009) Hafif offroad öylemi tebrik ediyorum çok güzel görüntüler.. hafifse ağırı merak ediyorum!
  6. G

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları Çok güzel harika fotoğraflar teşekkürler...
  7. G

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya Onu bilemiyorum tamam konuşuruz hatta Kenan Hocamız var bu konuyu onlada konuşursan süper olur bence Sakarya grubunda geldiklerinde görüşürsünüz
  8. G

Ynt: Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009) Tabi anlıyorum ben denemedim o yüzden yorum yapamıcam umarım en kısa zamanda onuda denerim.
  9. G

Ynt: Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009) Yürümeden olurmu o tadı almak lazım sizide aramızda görmekten mutlu oluruz eminim sonra bırakamıcaksınız:)
  10. G

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya İstanbuldan kaç kişi gelir bilmiyorum Murat ama bizim grup önceki gibi olur zaten tepki yürüyüşü olacak bu ocaklar için şelaleye çıkıp gelcekler sonra sizin köydeler çayınızı içecekler:)ama ben yokum gelemiyorum çalıştığım için:(
  11. G

Ynt: Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009) 25-30 kişilik bir gruptu dolayısıyla ufak çapta araç(otobüs) tutuldu.Özel araç derken bunu kastettim.Zaten köye gidene kadar yolda zorlayıcı bir durum yoktu.Çok fazla zorlayıcı dersem daha doğru olur sanırım:)bi ara ufak...
  12. G

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya Bu hafta var aslında ama cumartesi ve ben malesef o gün çalışıyorum:(siz neler yapıyosunuz varmı etkinlikleriniz yakın zamanda size katılalım...Bu hafta İstanbuldan gelen grupla Akıncılara tepki yürüyüşü var aslında
  13. G

Fotoğraflarla Sakarya

Ynt: Fotoğraflarla Sakarya Teşekkür ederim bi ara grip salgını vardı bende nasibimi aldım sanırım::(Ama iyiyim artık geri döndüm:)
  14. G

İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ...

Ynt: İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ... Çok teşekkür ederim...İyi günler Yunus Bey
  15. G

İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ...

Ynt: İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ... İlginiz için teşekkürler,şunu sormak istedim çevresinde off-road için uygun gördüğü alanlar var gezi düzenlemek istiyosa bunun için herhangi bi izne gerek yok değilmi ve daha önce orda bu tür etkinlikler yapılmamışsa keşif gezisimi yapılması...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR