Güner yeniay kullanıcısının son içeriği

1. Güner yeniay

Satılık Offroad Çekme Karavan

eyvallah
  2. Güner yeniay

merhaba karavanım o1 tip onay belgelidir şase numarası ile birlikte gelir yani 750 kg altıdır tip onay belgesi ingiltereden alındı yurt dışı çıkmasında da sorun yoktur.
  3. Güner yeniay

herkese merhaba üretimine başladık ve tip onayını da aldık internet sitemizden her türlü bilgiye fiyatlrı dahil ulaşabilirsiniz fiyat konusunda sorularınızı telefondan cevaplaya bilirim. www.survivorromork.com www.hamalromork.com 05422614417
  4. Güner yeniay

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Yorumunuz bana zaten sıkıntı yaşadığım bir konuyu açıklama fırsatı verdi teşekkür ederim. Aslında bunun kısa bir cevabı var kur yükseldiğinde zam yapılmayan hiç bir ürün yok maalesef özellikle E belgeli ürünler ile çalışmak zorunda iseniz hiç kaçarınız yok, keşke düştüğünde de geri gelse...
  5. Güner yeniay

Çekme Karavanla İlgİlİ Uzman Ve Profosörler Soru Ve Cevaplar

Tip onay yani sizin istediğiniz o1 tip onay belgeli şase alırsanız ki bunun hesaplarını iyi yapmış olmanız gerekli ki 750kg geçmeyin sıkıntı yaşamazsınız. Kapalı kasa olması önemli değil.
  6. Güner yeniay

Tabi altyapı olarak yani römork olarak alabilirsiniz bunun için www.survivorromork.com size yardımcı olur.
  7. Güner yeniay

Karavan Kiralama Anketine Yardım Ricası

çekme karavan nasıl kiraya verilir alın size bi soru. ayrıca benim fikrim kendi filonuzu oluşturmaktansa karavanını kiraya vermek isteyecek bir sürü insan var gerekli uygunlukları varsa bence daha uygun olur sizin açınızdan sermaye bağlamaktansa hizmet odaklı daha güzel işler yaparsınız diye...
  8. Güner yeniay

merhaba römork sa römork yazıyor üst yapı karavansa karavan özel amaçlı atv motosiklet taşıyıcısı ise aynen yazılır.
  9. Güner yeniay

ürünün sağlamlığı yanısıra bakımıda önemli tabi
  10. Güner yeniay

Önce yıllar geçmesine rağmen bu belgeyi bulmanıza hayranlığını belirtmek isterim bu resimdeki de onaydan geçse bile gelmeyen tip onay belgemizi için bizden istedikleri Logan ve markalı şase plakanın bu örnek bir çok şeyi açıklayacaktır (numaralar belge geldikten sonra basılacak)
  11. Güner yeniay

Çekme Karavan Satan Arkadaş Var Mı?

bence daha küçük boy bi karavanla başlamanız daha uygun olur tecrübe edinmeniz açısından www.survivorromork.com
  12. Güner yeniay

sayın akdeniz45 tip onay belgesi diye anılsada aslında bir şase numaralarından oluşan plakadır ve üzerinde kazınamaz deyiştirilemez numaralardan oluşur bu numaralar dizisi BMI kodu denilen uluslar arası bir kod da içerir dünyanın neresine giderseniz gidin firma bilgilerinize ulaşımı sağlar bu...
  13. Güner yeniay

Salda Kış Kampı

sakın oltanı unutma hatta oltalarını fotoğraf makinanı sonra çok üzülürsün :) :)
  14. Güner yeniay

750 kg altı karavanların birçok avantajı var yakıt kullanımı ve her aracın çekebilmesi kolay park vize sorunu yok birde tip onay ı varsa olası kaza durumunda sigortadan da yararlanabilir bu süper ve ben bu yüzden sevdim ve bir 750 kg altı üreticisiyim. www.survivorromork.com
  15. Güner yeniay

Salda Kış Kampı

selamlar akyaka da orman kampı tam istediğiniz gibi güvenli ve sakin muhteşem doğası var bi deneyin derim. iklim de ılıman yağmura dikkat edin ama. akyaka orman kampı diye aratın daha detaylı bilgi alabilirsiniz. keyifler olsun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri