gungord55 kullanıcısının son içeriği

1. gungord55

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Evet arkadaşlar dolap 48 saattir çalışıyor ve bu sürede aküleri harici hiç şarj etmedim sadece güneş paneli ile idare ediyorlar ve hala full gösteriyor dolaba gelince buzluk yerine koyduğum küçük su donmuş doğrusu bu kadar beklemiyordum eğer düşünüyorsanız hiç düşünmeyin hemen böyle bir şey...
  2. gungord55

Dolabı 400 e buldum ve daha kutusu açılmamıştı usta motor işçilik için 850 aldı üstüne tek masrafım yakıt oldu kızılcahamam gidiş geliş bu arada motorun markası danfoss değil wento yazıyor üstünde yaklaşık 24 saattir çalışıyor ve şimdilik sorun bugün saat 2 gibi baktım akülerim hala full...
  3. gungord55

An itibarıyla dolabımızı 12 ye çevirmiş bulunmaktayız ilk kalkışta 6 amper çekiyor yaklaşık ama daha sonra 4 hatta 3.5 ampere kadar düşüyor soğutması süper buzluk kısmı -18 alt kısım 5 dereceye kadar düştü dolap 5 kademe ve bu değerleri 3. Kademede gördük ve şimdi doğru kararı vermişim diyorum...
  4. gungord55

Cevaplar için çok teşekkürler ama 220 den vazgeçip uygun bir fiyata altus al 1090 buldum ve 12 volta çevirtiyorum ve sanırım böylesi çok daha uygun olacak yarın inşallah bir aksilik olmazsa dönüşümü yapılacak dolapla birlikte bana 1250 ye mal oldu bu arada dönüşüm yapan usta kızılcahamam da...
  5. gungord55

Merhabalar, Aranıza yeni katıldım halihazırda kullandığım bir motokaravanım var ve 3 sistem amonyaklı buzdolabı kullanıyorum ama sanki kan emici gibi mübarek gaz sistemi duruyor ama kullanmıyorum bir kez yakıyordu karavanı az kalsın neyse ben bunu atıp yerine 220 volt altus al 305 koymayı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.