Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
değerli paylaşım için teşekkürler,
hortum olarak 10 mm mi kullandınız, hortumun kollektöre girişi contaları kollektör ile birlikte mi satılmaktadır,
hortumdan bataryalara giriş ve kelepçe sızdırmazlığı konusunda tecrübe ve önerilerinizi takip ediyor olacağım
Müslüm bey kolay gelsin, çok iyi gidiyorsunuz. Temiz su depolarıni ebatlarından dolayı ikiadet yüzlük olarak planlarınız sanırım. Kirli su depoları iki adet istepne bölgesine mi planladiniz, sığacak mi, ebatlarını öğrenebilir miyiz biz de sizi taklit edelim😄
yüksek tavanın avantajıyla, küvet yükseğe konumlanmış olsa da, boyunuz tavana değmeden duş alabileceksiniz inşallah.. çok güzel gidiyor, merakla takip ediyoruz.
ilave: banyonun havalandırması için bir yönteminiz olacak mı?
Merhaba,
Toplam kişi kapasitesi 17yi geçtiği anda bildiğiniz gibi otobüs oluyor ve eski E sınıfı ehliyet gerektiriyor.
Eğer proje islemini hemen yapmayacaksaniz;
16+1 araç bakabilir,
Ehliyetinizi değiştirebilirsiniz veya
Proje firmalari ile görüşüp araçta karavana geçmeden önce koltuk eskiltme...
Mehmet bey, gerekli yerlere ilan vermişssinizdir sanıyorum. ben koltukları satarkene letgo etkili olmuştu. Sahibindende ilan onaylatmakta zorlanmıştım. Sizin koltuklar yatarlı özelliktedir sanıyorum, meraklısı çok olacaktır. Servisçilerin takıldığı oto döşemecilere de danışabilirsiniz.
Klimayı...
17 metrekupun yüksek tavanı avantaj kabul edip kızlarınız için arkaya yatay ya da dikey ranza sistemini düşünebilir, öndeki kapıyı iptal etmeden yapacağınız oturma grubunu geceleri genisleyebilir özellikte yaparak kendiniz için çift kişinin yatabilecegi yatak haline getirebilirsiniz. Böylece...
Zafer bey, ilham verdiğiniz kişilerden biri benim.. karavaniniz hayırlı olsun, sağlıklı mutlu günlerde kullanmanızı dilerim.
Ruhsat kaç kişilik cikarttiniz acaba, onu da sormadan geçmek istemedim