gurhanunal kullanıcısının son içeriği

1. G

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu İlk sayfadan itibaren eksiksiz okudum, sanki dergi okuyormuşum gibiydi. Teşekkürler Medford. Trenler hep bize kaçış kapısı sunuyor. Hele bir de anılarınız varsa, üzüntüleriniz, mutluluklarınız..restaurantta tanıştığınız insanlarla yaptığınız daldan dala...
  2. G

Çanakkale Soruları

Ynt: Çanakkale Soruları Keşke o tarihlerde görebilseydim mesajınızı, yardımcı olurdum, umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir:) Başka giden olur diye biraz anlatayım. Çanakkaleden Truva'ya direk giden bir araç yok, fakat Otogardan Çanakkale-Ezine, Çanakkale-Ayvacık, Çanakkale-Bayramiç İlçe...
  3. G

Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011) Tebrikler, gerçekten çok güzel kareler, güzel anılar...umarım ilerleyen yıllarda yeterli tecrübeyi kazanıp bu tarz etkinliklere katılabilirim. Geçmiş olsun, anılarınız daim olsun:)
  4. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Gürhan, Eskişehirde üniversite eğitimime devam ediyorum. Avcılık-atıcılık, serbest dalış, fotoğrafçılık ilgilendiğim alanlar. Şehir, bina ve araba görmekten bunaldığım için Eskişehir yaşanmaz bir hale geldi ve ben de ufak ufak doğaya kaçmaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,713
Kaydolan Son Üyemiz
selikme01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri