gurhanzor kullanıcısının son içeriği

1. gurhanzor

2007 Mitsubishi L200 projesi

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Çok şık göze hitap eden bir araç olmuş Mustafa bey, Kazasız belasız keyifle kullanmak nasip olsun..
  2. gurhanzor

Suburbanın Çamurla Dansı

Ynt: Suburbanın Çamurla Dansı Allah kaza bela vermesin.Her gününüz böyle keyifli olsun
  3. gurhanzor

SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz.

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. Tavsiyeleriniz için Teşekkür ederim Yavuz bey. Siz sanırım Ankaradasınız.Uygun görürseniz sizinle tanışmak isterim.
  4. gurhanzor

Ynt: SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz. Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim, özellikle en güzel suburban arkadaşının suburbanı çok hoş.Bu bağlamda ben de arkadaş olabilirmiyiz dermişim. ;D ;D Yakıt ve vergi konusunda bilgi sahibiyim.Benim öğrenmek istediğim teknik olarak tutulan modeli...
  5. gurhanzor

Merhaba, Bende çocukluğumdan beri babadan kalan bir Amerikan hastalığı var.Özellikle Suburban 'ları çok beğenmekteyim. Uzun süredir takip ettiğim bu aracı artık satın almak istiyorum.Maksadım çamurda kumda offroad değil.Av merakımda var. Sezonda ayda 1 doğaya çıkarım.Ancak bunun dışında kalan...
  6. gurhanzor

SUBURBAN

Ynt: SUBURBAN Kazasiz belasiz binmek nasip olsun.Suburban ile ilgili tum konulari takip etmeye calisiyorum.Sanirim Bende yakin zamanda bir gemi sahibi olacagim.Takip ettigim bir arac var.Umarim konu hakkindaki tecrubeli arkadaslar yardimci olurlar
  7. gurhanzor

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

Hayırlı uğurlu olsun, bol çamurlu geziler :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri