Guy Picciotto kullanıcısının son içeriği

1. G

İstanbul Kamp Grubu

Selam, Bundan 5 yıl önce de buradan kamp grubu kurmayı denemiştim ama başarılı olamadım. Bu 5 yıl, 5 yıl önceki yazdıklarıma gülümsememi sağlayacak kadar beni yaşlandırdı. Bu yüzden eski denemem kadar uzun uzun anlatmayacağım. Çeşitli sebeplerle çevrenizdeki insanlarla kamp yapamıyorsunuz ama...
  2. G

Ticari Amaçlı Çekme Karavan Projesi

Çekme karavan imal etmeyi düşünüyorum. Ama bireysel değil ticari amaçlı. Klasik bir karavandan ziyade, fark yaratan, piyasada olmadığını düşündüğüm bir ürün ortaya koymayı amaçlıyorum. Bunun için daha en başından bir ekibe ihtiyacım olduğunun farkındayım. Ekipte minimum şu kişilere ihtiyaç...
  3. G

Çekme karavan imalatı

Sevgili dostlar, Ukalalık etmek istemem ama konuyu baştan okuyunca neden bu kadar tartışıldığını anlamakta güçlük çekiyorum. Bazı iktisadi genel geçer kurallar vardır ki bu aslında matematiktir, matematik de bilimdir, yoruma dayanmaz, keskinlik içerir. Mesela butik imalat her zaman daha...
  4. G

1995 2.nesil Ford Explorer Için Diferansiyel, Motor, Şanzıman Usta Tavsiyesi İstanbul Avrupa Yakası

Bildiğiniz bir yer varsa paylaşmanızı rica ederim, teşekkürler.
  5. G

1995 2.nesil Ford Explorer İçin Diferansiyel, Şanzıman, Motor Usta Tavsiyesi.

İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz diferansiyel, şanzıman, motor ustası var mıdır? Herkese teşekkürler.
  6. G

Explorer Almak İsteyenlere Veya Araç Sahiplerine Yönelik Tecrübe Paylaşımı

maslak ataturk oto sanayide ikmal oto ve yasar ithalat var, google dan numaralarini bulabilirsiniz..ama ben butun parcalarimi amazon dan aliyorum..yari fiyatina geliyor
  7. G

araç güzelmiş,güle güle kullanın..
  8. G

Yeni Kamp Grubu Kuruluş Diriliş Vs

whatsapp grubuna dahil olmak isteyenler aşağıdaki numaraya mesaj atabilirler. 0532 377 97 62
  9. G

kusura bakmayin, bir suredir siteye giremedim, hafta ici gorusuruz
  10. G

evliyim, 1 oglum var
  11. G

aynen bulamazsam kendim yapıcam, demirden..:)
  12. G

bakalim hayirlisi, kalabalik toplamiyoruz zaten, kalifiye adam ariyoruz.. Tamamdir, bak +1 oldu bile :)
  13. G

Ford Explorer 1997 Almak Istiyorum.düşünceleriniz

Merhaba, İstanbul ve Ankara dışındaki illerde hazır parça bulunabileceğini sanmıyorum. Ama bu illerde birkaç sanayide ustası ve parçası var. Aslında bu söylediğim Jeep, Mitsubishi gibi diğer markalar için de geçerli. Spesifik bir soru varsa yardımcı olabilirim,iyi günler.
  14. G

Merhaba, Yaklaşık 4 ay kadar önce 1995 model Ford Explorer Limited 4.0 bir araç aldım. Ülkemizde çok fazla Explorer olmadığından, internetten kısıtlı bilgiye ulaşabiliyorsunuz.Bu yüzden bu aracı almak isteyen veya bu araca sahip olup da benzer sorunları yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilmek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri